.

.

QINFIEY 12-Инчови Детски Стенен Часовник с Тихо механизъм, Не Тикающие Детски Кръгли Стенен Часовник на Батерии, Интериор в стил Космически Пътешествия, Детски Часовни?

QINFIEY 12-Инчови Детски Стенен Часовник с Тихо механизъм, Не Тикающие Детски Кръгли Стенен Часовник на Батерии, Интериор

BGN 9.33

Наличност
На склад

➤【Стенни часовници с напълно тихо механизъм】 Прецизен кварцов механизъм тези детски стенни часовници показва точното време и работи абсолютно безшумно не тикающие стенни часовници, подходящи за спални, училище, хол и всякакви други места, където се изисква тиха среда. 【【 Детски стенен часовник с уникален нов дизайн】- Тези детски стенни часовници са проектирани в стила на космическите пътувания, пълна спалнята си жизнена енергия и да утолят копнежа на децата в космоса.Златен кант и стрелка - това е стилно.Стенен часовник идеално се съчетават по цвят и са изработени от висококачествени материали. 【【Стенни часовници идеалния размер, с големи цифри】 Нашите часовници с размер 12 см позволяват лесно да се определи времето, големи, бели цифри и стрелки контрастира с бял циферблат, а высокопрозрачное стъкло улеснява отчитане на времето, под всякакъв ъгъл.Идеални стенни часовници за спалните на момчетата. 【【детски стенен часовник на батерии】 Захранва се от една батерия тип АА, която е включена в комплекта.Тези стенни часовници са идеално място за вашата детска стая.Моля, използвайте за часа обикновена углеродную батерия, не използвайте алкални батерии и акумулаторни батерии, които да съкратят срока на експлоатация на механизъм и ще се отрази на точността на времето. 【【 Опаковка и лесна инсталация】 Какво получавате : 1 стенен часовник QINFIEY, 1 батерия тип АА, 1 монтиране на куката, 1 кука, без следи.Дизайнът на задния капак на гнездо осигурява лесен монтаж.Моля, свържете се с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми, пълно възстановяване в рамките на 30 дни и гаранция 2 години. ➤【Стенни часовници с напълно тихо механизъм】 Прецизен кварцов механизъм тези детски стенни часовници показва точното време и работи абсолютно безшумно. не тикающие стенни часовници, подходящи за спални, училище, хол и всякакви други места, където се изисква тиха среда. 【【 Детски стенен часовник с уникален нов дизайн】- Тези детски стенни часовници са проектирани в стила на космическите пътувания, пълна спалнята си жизнена енергия и да утолят копнежа на децата в космоса.Златен кант и стрелка - това е стилно.Стенен часовник идеално се съчетават по цвят и са изработени от висококачествени материали. 【【Стенни часовници идеалния размер, с големи цифри】 Нашите часовници с размер 12 см позволяват лесно да се определи времето, големи, бели цифри и стрелки контрастира с бял циферблат, а высокопрозрачное стъкло улеснява отчитане на времето, под всякакъв ъгъл.Идеални стенни часовници за спалните на момчетата. 【【детски стенен часовник на батерии】 Захранва се от една батерия тип АА, която е включена в комплекта.Тези стенни часовници са идеално място за вашата детска стая.Моля, използвайте за часа обикновена углеродную батерия, не използвайте алкални батерии и акумулаторни батерии, които да съкратят срока на експлоатация на механизъм и ще се отрази на точността на времето.

Опции за продукта

Свързани продукти