.

.

Мини-Козметично Лед на Лицето, Валяк за лед за лице, Защитени от Капки за многократна употреба Ледена Валяк За Лице, СПА Титуляр за лед за лице, Ледена Валяк за облек?

Мини-Козметично Лед на Лицето, Валяк за лед за лице, Защитени от Капки за многократна употреба Ледена Валяк За Лице, СПА Титуляр

BGN 0.67

Наличност
На склад

❄【Грижи за кожата на лицето】 Студен валяк за лице подходящ за всички типове кожа, който може премахване на фини бръчки, намаляване на порите, намаляване на акнето и намажете кожата, нашият клип за лед за лицето, което ви дава красотата на кожата, той помага за облекчаване на болки в мускулите ❄【Качествен силикон】 Нашите ролки за лед за лице са произведени от висококачествен силиконов материал, този многократно силикон кубче хранително-вкусовата, не съдържа BPA, годен за повторна употреба.можете да настроите формула в съответствие с вашите специфични нужди на кожата, замразяването на алтернативни кубчета, като краставица, кокосово мляко, розова вода, алое вера и зелен чай. ❄【Лесна употреба】 Малък и лек дизайн, попълнете кубче вода, замразени в продължение на 4 часа, приложете лед върху кожата с интервали от по 30 секунди с кръгови движения. ❄【Идеален подарък】 Ледена валяк за лице - това е удобно и практично охлаждащо и успокояващо средство, може да дари на своето семейство и приятели като празничен подарък, поглезете себе си или любимия човек подарък, който да продължи да даде. ❄【Топло съвет 】 Изчакайте няколко минути, преди да отворите валяк за кубчета лед, или изплакнете под гореща вода, за да развиете капачката.Ние много ценим своя опит за пазаруване, така че, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем за решаване на проблема в рамките на 24 часа!. ❄【Грижи за кожата на лицето】 Студен валяк за лице подходящ за всички типове кожа, който може премахване на фини бръчки, намаляване на порите, намаляване на акнето и намажете кожата, нашият клип за лед за лицето, което ви дава красотата на кожата, той помага за облекчаване на болки в мускулите. ❄【Качествен силикон】 Нашите ролки за лед за лице са произведени от висококачествен силиконов материал, този многократно силикон кубче хранително-вкусовата, не съдържа BPA, годен за повторна употреба.можете да настроите формула в съответствие с вашите специфични нужди на кожата, замразяването на алтернативни кубчета, като краставица, кокосово мляко, розова вода, алое вера и зелен чай.

Опции за продукта

Свързани продукти