.

.

Дълбоко Отшелушивающая рукавица за тяло от Echolly-Отшелушивающая ръкавица-Стъргалка за гърба за душ-Ръкавица-Отшелушиватель за тяло-Стъргалка, за тялото, за душата, ?

Дълбоко Отшелушивающая рукавица за тяло от Echolly-Отшелушивающая ръкавица-Стъргалка за гърба за душ-Ръкавица-Отшелушиватель за тяло-Стъргалка,

BGN 1.67

Наличност
На склад

Тази отшелушивающая рукавица за тяло, изработена от уникална вискозного материал, съдържащ силикон, незабавно премахва слоеве на мъртвата кожаИдеален размер за всички ръце - разработен за всички типове кожа и е идеален за тези, които искат, така че кожата е гладка и копринена.Това е силна дълбоко отшелушивающее средство, изработени от уникални тъкани, достатъчно грубо, за да премахнете подутини и замърсяването, но е достатъчно гладка, за да търкане премина безболезнено. рукавица-скраб за тяло дълбоко ексфолиране на кожата, без вредни химични вещества.ЧУДЕСНО ДОРИ И ЗА НАЙ-ГРУБА КОЖА. премахва ОМЕРТВЕВШУЮ КОЖАТА е ВИДИМО И НЕЗАБАВНО.Висококачествена и здрава рукавица от микрофибър.НАПРАВЕТЕ КОЖАТА СУПЕР ГЛАДКА -Тази отшелушивающую ръкавицата може да се използва във вана и душ с обикновена вода, сапун, търкане за тялото Skinerals Scoria Body Scrub или Jade Body Wash; Колкото по-гладка кожата ви, толкова по-лесно е равномерно и добре нанесете автозагар.ПРЕМАХВА ОМЕРТВЕВШУЮ КОЖАТА е ВИДИМО И НЕЗАБАВНО - Изработена от уникална вискозного материал, съдържащ силикон, тази отшелушивающая рукавица за тялото незабавно премахва слоеве на мъртвата кожа, оставяйки ви с гладка, сияйна кожа.Отшелушивающая рукавица за тяло улавя и ексфолира мъртвите клетки, просто прекарвайки го на всяка част от тялото си. Като се ползва с ръкавица за баня?. СМЯГЧИТЕ КОЖАТА. вземете душ, вана или распаривайте във вода в продължение на 5-10 минути. ИЗСТИСКАЙТЕ ИЗЛИШНАТА.Изключете вода и изстискайте излишната вода с ръкавици, оставяйки я леко влажна. ПРЕМАХВАНЕ НА СУХАТА КОЖА. Отшелушивайте енергични движения нагоре и надолу, докато не видите как се отстраняват сухи кожни клетки.Натиснете за постигане на оптимален РЕЗУЛТАТ. покажете ЗДРАВИ И ГЛАДКА КОЖА.Тази отшелушивающая рукавица премахва мъртвите клетки на кожата, което прави тялото ви по-чиста, гладка и мека.Използвайте след измиване с чиста вода.Дълбоко навлажняване, причиняващи хидратиращ лосион след ексфолиране за по-ефективно усвояване на продукта.

Опции за продукта

Свързани продукти