.

.

Hoody с качулка за кучета, Hoody с качулка за Прекрасната Кучета, Топъл цвят за Малка котка със Среден размер (Северен Елен, Малка)

Hoody с качулка за кучета, Hoody с качулка за Прекрасната Кучета, Топъл цвят за Малка котка със Среден размер (Северен Елен,

BGN 4.33

Наличност
На склад

【Удобен】 Hoody свиня hoodie е изработена от мека полиэстеровой тъкан, благодарение на която си сладък куче ще се чувстват по-комфортно и на топло на студено, през есента и зимата 【Запазете топлината】 Нашата hoody с една плюшена подплата ще кучето си усещане за топлина и пушистости.Белезници и качулки имат плътна структура, за да се предотврати попадането в тях на вятъра. 【Останете Чисти】 Това би помогнало да се намали загубата на козина в дома и избягване на петна от трева или друга мръсотия при отглеждане на вашия домашен любимец, спестяване на вашето време и усилия в почистване. 【Широко приложение】 По-очарователно и сладко.Идеален за ежедневна употреба навън, на открито, за спорт, у дома, за пътуване през зимата, а също са идеални за партита, снимки и почивка. 【Ръководство по размер】 Моля, мярка на тялото на вашето куче, след това се консултирайте с таблицата размери на снимката, за да изберете подходящия размер за вашия домашен любимец.Изберете по-голям размер, ако между двете. Технически характеристики : Вид на продукта : качулка, за кучета Стил : Сладък ФруктДизайн : С качулка Опаковката включва : 1 * Hoody за кучета.

Опции за продукта

Свързани продукти