.

.

Привязной брой за кучета Kikerike Тежкотоварни за големи кучета, Въртящи се на 360 °, Улично Кученце на каишка, Брой, Връзвам за кучета, Котва за двора, 1000 паунда на Теглич?

Привязной брой за кучета Kikerike Тежкотоварни за големи кучета, Въртящи се на 360 °, Улично Кученце на каишка, Брой, Връзвам за кучета,

BGN 9.96

Наличност
На склад

【Завъртане на 360 ° и липсата на объркване】 Разработен с топката, свободно въртяща се на 360 °, кучето може да тича или да свири, без объркванеБрой за свързване на кучета осигурява безопасността на вашето куче, но също така и дава достатъчно място за игра на двора, в парка или в къмпинг, а може да имате свободно време, за да направя нещо друго, отколкото вие искате да правите без притеснения. 【Надеждна и сигурна】 е Изработен от тежка рамка от неръждаема стомана за по-добра здравина и издръжливост, оборудвани с винтове, може здраво, за да запази 1000 паунда на теглича усилия (не е подходящ за мекия пясъчен или илистого на почвата) в стабилна земята.Нашите надеждни системи за закрепване за кучета предлагат на вашето собачке свобода на игри, но на безопасност, без огради или бариера система. 【Лекотата на използване и демонтирането】 За определяне на бутам основание да ти наложи само чук и поставете шест болтове с дължина 8 см в твърда земя, или трева.Можете лесно да я премахнете с помощта на гаечен ключ, за да извадя брой от земята.Лесно да носите със себе си по време на пътуване или къмпинг. 【Приложение в няколко сцени】 Ни броят за обвързване на кучета може да се монтира в двора, в парка, къмпинг или в други места, където се изисква надеждна брой за разходки на кучета.Позволете на вашия домашен любимец да тичат и да играят свободно и безопасно.Нашият сверхпрочный привязной брой подходящ за кучета, котки, зайци и т. 【Ще получите】 1 × крепежный брой, винтове с размери 6 х 8 инча, 1 × външен шестостенния ключ. Въртящо се на 360 градуса пръстен и подвижна конструкция кучешки верига правят кучето си по-спокойна.Това е чудесен подарък за любителите на животни. 【Завъртане на 360 ° и липсата на объркване】 Разработен с топката, свободно въртяща се на 360 °, кучето може да тича или да свири, без объркване.Брой за свързване на кучета осигурява безопасността на вашето куче, но също така и дава достатъчно място за игра на двора, в парка или в къмпинг, а може да имате свободно време, за да направя нещо друго, отколкото вие искате да правите без притеснения. 【Надеждна и сигурна】 е Изработен от тежка рамка от неръждаема стомана за по-добра здравина и издръжливост, оборудвани с винтове, може здраво, за да запази 1000 паунда на теглича усилия (не е подходящ за мекия пясъчен или илистого на почвата) в стабилна земята.

Опции за продукта

Свързани продукти