.

.

DOITOOL Бели Торби за боклук, 100 бр., Прозрачни, Ултра-торби за боклук, Безвредни за боклук Дебели найлонови чували за смет, Торби за боклук за домашна употреба, Торби за ?

DOITOOL Бели Торби за боклук, 100 бр., Прозрачни, Ултра-торби за боклук, Безвредни за боклук Дебели найлонови чували за смет, Торби

BGN 3.33

Наличност
На склад

Отличаващ се с голям капацитет, той може да побере определено количество боклукЕкологично чист, фланец и здрав.Изработен от висококачествен и утолщенного материал, той е без мирис и има добра износоустойчивост.Също така е възможно да се използват за съхранение или транспортиране на меки предмети от бита. 50 БР торби за смет на ролка.Отличаващ се с голям капацитет, той може да побере определено количество боклук.Екологично чист, фланец и здрав.Изработен от висококачествен и утолщенного материал, той е без мирис и има добра износоустойчивост.Също така е възможно да се използват за съхранение или транспортиране на меки предмети от бита. 50 БР торби за смет на ролка.Описание Изработени от утолщенного найлонов плик материал, тези торби за боклук устойчиви и трайни.В сравнение с обикновените торби за боклук и им текстура е по-гладка и здрава.Също така е възможно да се използват за съхранение или транспортиране на меки предмети от бита, такива като детски играчки или сезонни дрехи.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : полиетилен. - Размер : 55x45x0,1 см - 50 бр. торби за смет на ролка. - Изработен от висококачествени и утолщенного материал, без мирис и добра трайност. - Екологично чист, фланец и здрав. - С голям капацитет, той може да побере определено количество боклук. - Също така е възможно да се използват за съхранение или транспортиране на меки битови предмети, включително 100 х торби за боклук.

Опции за продукта

Свързани продукти