.

.

3 бр. Преносим RGB Компютърни Игри, Нескользящий, Тъпо, Периферна, За Студенти, Черна Мишка, USB Led, Бизнес, Матиран, За преносим компютър, за Дома, Регулируеми Фотоволтаи?

3 бр. Преносим RGB Компютърни Игри, Нескользящий, Тъпо, Периферна, За Студенти, Черна Мишка, USB Led, Бизнес, Матиран, За преносим

BGN 13.13

Наличност
На склад

Usb-компютър : plug-и-play, няма нужда да инсталирате драйвераUsb Gaming : Висока производителност, вълнуваща игра на двигателя, лесно се адаптира към различни повърхности на материали, по-точно позициониране, лесно изпуснете кадър.Осветление : Удобна матова текстура на повърхността, не е лесно да се плъзга, удобен за хващане.Жична led : 3 предаване DPI, използвайте го в игра или офиса по желание, светопропускающий нажежен дишаща дизайн с лесен за колан, повече игрова атмосфера.Кабелен за лаптоп : 3 предаване на контролирани разрешение (800/1200/1600 dpi), можете да го използвате за игри или за работа в офис.Списък на пакетите 1 x 1 x яви на сертификат 1 х Ръководство на потребителя 1 x Характеристики Материал : ABS - Резолюция : 800/1200/1600 dpi - Размер : 11,20 X6,80 X3,20 см / 4,40 X2,67 X1,26 инча led светлини за повдигане на настроението по време на нощни игри. - Чудесен подарък за вашия приятел, и на семейството. - Led светлини за дишане носи повече удоволствие по време на игри и сърфиране в Интернет. - Цвят : черен - Произведен от материал за продължителна употреба. - На точното място и 3 нива на настройка на DPI, повече няма да излиза от рамката по време на употреба.Информация за продукта usb gaming изработен от устойчив на употреба на материала.usb-компютър Е кабелен игра.Led жичен матова повърхност, дишаща лесен и противоскользящий дизайн, лесен за употреба и комфортно усещане в ръката.

Опции за продукта

Свързани продукти