.

.

Поднос за хранене Hemoton, Държач за крем за Суши, Срок за подаване на Тарталети, 1 бр., Поставка за Оръжие Сладолед, Iron Художествен Титуляр За Сладолед, Проста Витрина, Ш?

Поднос за хранене Hemoton, Държач за крем за Суши, Срок за подаване на Тарталети, 1 бр., Поставка за Оръжие Сладолед, Iron Художествен

BGN 43.56

Наличност
На склад

Притежател на оръжие сладолед се използва за съхранение на сладолед, в него могат да се поберат до 2 суши-ролловПоставка-държач за оръжие сладолед подходящ за сватби, партита, бала, бала, рожден ден, годишнини, коледни шоколадови бонбони, декоративни и др Поставка за притежателя на конус ще се превърне в красива декорация на витрини. поставка за сладолед или снежен конус.Това е много лесно да се направи, е отнело няколко минути, е отлично за партита, тъй като той е прозрачен и може да се комбинира с всеки цвят или тематични партита.За притежателя на стойки за оръжие сладолед, можете да използвате мека кърпа, леко навлажнена с вода или препарат за миене на съдове.Не перете груба кърпа или прекалено гореща вода. държач за чаша за замразяване на сладолед, поставка за сладолед лесен за почистване.Здрав и издръжлив.поставка за притежателя на сладолед, поставка за сладолед Лесно се събира и обработва.Описание Поставка-държач за оръжие сладолед подходящ за сватби, партита, бала, бала, рожден ден, годишнини, коледни шоколадови бонбони, декоративни и т. Характеристики - Цвят : черен.- Материал : Желязо.- Размер : 16,00 X11, 50 X11, 50 см / 6, 29 X4, 52 X4, 52 инча.- Притежател на оръжие за сладолед се използва за съхранение на сладолед, в него могат да се поберат до 2 суши-роллов.- Поставка за притежателя на конус ще се превърне в чудесна декорация на витрини. поставка за сладолед или снежен конус.Това е много лесно да се направи, е отнело няколко минути, е отлично за партита, тъй като той е прозрачен и може да се комбинира с всеки цвят или тематични партита.- Титуляр стойки за оръжие сладолед, можете да използвате мека кърпа, леко навлажнена с вода или с препарат за миене на съдове.Не перете груба кърпа или прекалено гореща вода. държач за чаши за замразяване на сладолед, поставка за сладолед лесен за почистване.- Здрав и издръжлив.поставка за притежателя на сладолед, поставка за сладолед Лесно се събира и обработва.

Опции за продукта

Свързани продукти