.

.

Държач за чаши за вино KAFENDA - Държач за Чаши за вино, Държач за чаша, Държач за Кухненски шкаф, Цвят (Черна и прозрачна) (черен 1 опаковка)

Държач за чаши за вино KAFENDA - Държач за Чаши за вино, Държач за чаша, Държач за Кухненски шкаф, Цвят (Черна и прозрачна)

BGN 9.43

Наличност
На склад

【 Лесна инсталация】 вграден инсталационен обзавеждане, не е необходимо предварително пробиване на само няколко минути, за да завършите инсталациятаЛежеше на чаши за вино и сложете ги под шкаф. 【Лесно се огъват】 дълъг срок на експлоатация.Нашите поставки за чаши за вино изработени от трайни акрил.Трудна деформация при флексия, дълъг експлоатационен живот.Здрава конструкция позволява лесно да се почиства всеки багажник. 【 Приложимостта на】 Всяка чиния с капацитет 4 чаши.Подходящ за чаши за бордо/бургундско вино, чаши за шампанско, чаши за коктейли и т., Държачи за чаши за вино също може да се използва в повечето кухненски шкафове. 【 Размер】 Дължина 14.7 инча, ширина : 4.Моля, уверете се, че нашите държач за чаши подходящ за вашия гардероб. 【 Спестяване на пространство】 Осигурете вас чиста, модерна кухня, шкафчета или мини-бар.Нашият държач за чаши за вино използва пространството под шкаф като място за съхранение на чаши за вино, който заема много малко място. 【 Лесна инсталация】 вграден инсталационен обзавеждане, не е необходимо предварително пробиване на само няколко минути, за да завършите инсталацията.Лежеше на чаши за вино и сложете ги под шкаф. 【Лесно се огъват】 дълъг срок на експлоатация.Нашите поставки за чаши за вино изработени от трайни акрил.Трудна деформация при флексия, дълъг експлоатационен живот.Здрава конструкция позволява лесно да се почиства всеки багажник. 【 Приложимостта на】 Всяка чиния с капацитет 4 чаши.Подходящ за чаши за бордо/бургундско вино, чаши за шампанско, чаши за коктейли и т., Държачи за чаши за вино също може да се използва в повечето кухненски шкафове. 【 Размер】 Дължина 14.7 инча, ширина : 4.Моля, уверете се, че нашите държач за чаши подходящ за вашия гардероб. 【 Спестяване на пространство】 Осигурете вас чиста, модерна кухня, шкафчета или мини-бар.Нашият държач за чаши за вино използва пространството под шкаф като място за съхранение на чаши за вино, който заема много малко място.

Опции за продукта

Свързани продукти