.

.

Препарат за съдове с Дренажна Колан, Държач за Сапун, Самоотводящаяся Гъба за Сапун, Тава за готвене, препарат за съдове, Контейнер за Баня, Душ, Кухненска Мивка, Пло?

Препарат за съдове с Дренажна Колан, Държач за Сапун, Самоотводящаяся Гъба за Сапун, Тава за готвене, препарат за съдове, Контейнер за Баня,

BGN 51.06

Наличност
На склад

[Здрав] Този органайзер за душата достатъчно здрава, за да задържи и запази всичките си принадлежности за баня в продължение на дълго време, без страх от падане не избледнява, е трайна. [Дренажна вентилация] Този органайзер за баня гарантира, че сапунът не попадне във вода, поддържа добра вентилация и дренаж, елиминира неприятна миризма. [Обмислен дизайн] Външен вид на притежателя на сапун за душата е модерен и разумно, че отговаря на естетиката на обществото.Дизайн с кръгло вентилация позволява значение бързо да вземе вода, запазвайки я суха и не размягчая.Съответната конструкция на разделящото пространство осигурява максимално използване на сапун, дори ако му ще станат по-малко, то не выскользнет.Почистване е много лесна и удобна. [Многофункционален] Лесен за почистване, идеален за баня, душ, принадлежности за сапун ястия и баня. [Керамичен материал премиум-клас] Изработен от висококачествена, подсилена керамика, този държач за сапун е много издръжлив.Дори и след дълъг период на употреба, той все още може да остане изцяло нов външен вид.Неговата гладка текстура позволява лесно да се заеме сапун в ръката и дава възможност за лесно почистване.Препарат за съдове Домакински тоалетна сапунерка Поставка за сапун Не избледнява, здрава Запазва добра вентилация и дренаж, за да се избегнат неприятни миризми Параметри : Материал : керамика Цвят : бял, зелен Обхват : баня съдържание на Пакета : държач за сапун * 1 Съвети : поради различните измервателни инструменти и техники са възможни незначителни грешки, моля, обърнете се към самия продукт.

Опции за продукта

Свързани продукти