.

.

Лира P&Bhursri, Телевизор с Горния рафт с подово отопление и монтиран на стената Телевизор за баня, Електрическа Полотенцесушилка с Таймер, Жичен, Неръждаема Стомана, М?

Лира P&Bhursri, Телевизор с Горния рафт с подово отопление и монтиран на стената Телевизор за баня, Електрическа Полотенцесушилка

BGN 1.33

Наличност
На склад

Дизайнът на рафтовете и дълголетие : Лира е около 20 см във височина и 20 см в ширина с рафт на теметоТакъв дизайн отчита поставянето на предмети от първа необходимост и ви осигурява по-голяма площ.Нашата полотенцесушилка изработени от висококачествена неръждаема стомана 304, която притежава предимствата на защита от отпечатъци от пръсти и лесно почистване.Ipx4 водоустойчив. Бързо загряване и 6 нива на темперирования : Мощност на отопление : 130 Вата.Лира е по-подходящ за нагряване на дрехи и поддържа адекватна и стабилна температура в рамките на 104-158°F. Не повече от 30 минути загрейте скарата до максимална температура 158 ° F. 6 нива за регулиране на температурата в съответствие с вашите нужди.Кабелен и две направления : за монтаж на разположение както на лявата, така и дясната страна.Проводна инсталация е много по-чисти и элегантнее.Широка гама от приложения : В мокро, студено време, можете да изберете тази екологично чист и энергосберегающую електрическа лира за сушене или за подгряване на дрехи и кърпи.Нашият лира също е подходящ като подарък за нов дом за вашия приятел.Умен 8 нива, таймер : Този телевизор е снабден с вграден таймер с 8 нива : 2-8 часа и вкл. (нагряване постоянно).Можете да настроите времето за работа на електрическата полотенцесушителя в съответствие с различни нива на влажност вашите кърпи или дрехи.Тази удобна и энергосберегающая функцията таймер може да спестите вашата енергия и време на изключване полотенцесушителя.

Опции за продукта

Свързани продукти