.

.

Ярки Куклени Перуки с Бретон, Завязанной в Конска опашка, Къдрава Мека Мохеровый Перука за Ob11, 1/12bjd, 1/8BJD Фигурка, Аксесоари за кукли-Перуки (Светло Коричневый1)

Ярки Куклени Перуки с Бретон, Завязанной в Конска опашка, Къдрава Мека Мохеровый Перука за Ob11, 1/12bjd, 1/8BJD Фигурка, Аксесоари

BGN 10.69

Наличност
На склад

Само Перуки, няма кукли, няма други аксесоариПодходящ за : кукли bjd с обиколката на главата 13-15 виж Моля, измерва се размерът на главата на вашата кукла, преди да купите. (Забележка : формата на главата на всяка кукла е различен, моля измерете най-голяма част от главата, не е задължително положение, както е показано на фигурата. Моля, обърнете внимание, че цветът на продукта може да се различават леко от снимките, поради ефекта на персонален компютър, на околната среда, осветление и т. Ако имате някакви въпроси след получаване на пратката, можете да се свържете с нас по всяко време.Много ви благодаря.Само Перуки, няма кукли, няма други аксесоари.Подходящ за : кукли bjd с обиколката на главата 13-15 см, Моля измерете размера на главата на вашата кукла, преди да купите. (Забележка : формата на главата при всяка кукла е различен, моля измерете най-голяма част от главата, не е задължително да е в това положение, както е показано на фигурата.

Опции за продукта

Свързани продукти