.

.

Калъф за носене съвместим с преносими централа Jackery Explorer 160/240/300, С три джоба за освобождаване на захранващия кабел, с подплата от вътрешната страна, за да се предпаз?

Калъф за носене съвместим с преносими централа Jackery Explorer 160/240/300, С три джоба за освобождаване на захранващия кабел,

BGN 3.33

Наличност
На склад

Размер : 927 (Д *Ш * В, инча).Тази чанта е подходяща за Jackery Explorer 160/240/300;.Множество джобове : тя е специално изработена за преносим електроцентрала.Чанта за носене е предните и задните плат джобове.Това е много удобно и може да побере много неща. например, кабел за зареждане, адаптер, зарядно устройство и т. Материал : Водоустойчив оксфордския материал с мека подплата за защита на вашата централа във всички аспекти, за по-дълъг срок на експлоатация и в добро състояние.Възглавница : Тази чанта за носене съвместим с централата, около нея има мека подложка, предохраняющая си електроцентрала от надраскване, изцеждане и на разклащане.Удобна в переноске : тази чантата може да се носи в ръка, може да се мотае по едно рамо, може да се прехвърли по диагонал.27 (Д *Ш * В, инча).Тази чанта е подходяща за Jackery Explorer 160/240/300;.Множество джобове : тя е специално изработена за преносим електроцентрала.Чанта за носене е предните и задните плат джобове.Това е много удобно и може да побере много неща. например, кабел за зареждане, адаптер, зарядно устройство и т. Материал : Водоустойчив оксфордския материал с мека подплата за защита на вашата централа във всички аспекти, за по-дълъг срок на експлоатация и в добро състояние.Възглавница : Тази чанта за носене съвместим с централата, около нея има мека подложка, предохраняющая си електроцентрала от надраскване, изцеждане и на разклащане.Удобна в переноске : тази чантата може да се носи в ръка, може да се мотае по едно рамо, може да се прехвърли по диагонал.27 (Д *Ш * В, инча).Тази чанта е подходяща за Jackery Explorer 160/240/300; Много джобове : тя е създадена специално за преносими електроцентрала.Чанта за носене е предните и задните плат джобове.Това е много удобно и може да побере много неща. например, кабел за зареждане, адаптер, зарядно устройство и т. Материал : Водоустойчив оксфордския материал с мека подплата за защита на вашата централа във всички аспекти, за по-дълъг срок на експлоатация и в добро състояние.

Опции за продукта

Свързани продукти