.

.

EFINEHOME Комплект от 2 Промишлени пури в ограничени бройки капаци за лампи и в Селски стил|Метална Метална Клетка за Фермерска къща със собствените си ръце, за да Подве?

EFINEHOME Комплект от 2 Промишлени пури в ограничени бройки капаци за лампи и в Селски стил|Метална Метална Клетка за Фермерска

BGN 3.33

Наличност
На склад

2 бр, Реколта Метална Защитна клетка за лампи, Лампа - вентилатор на Тавана, капаци за електрически крушки, Подвесное Осветление, монтиран на стената лампа, лампа.Изработени от собствените си ръце, компоненти - вие винаги можете да го настроите така, че той е работил като стенни свещника, монтаж на таван лампа, таблица лампа, торшера или прикроватной лампи.Уникален дизайн-Кух дизайн абажура под формата на клетки позволява лесно да се замени всички видове лампи с нажежаема жичка, добре предпазва електрическата крушка, осигурява максимално осветление.Индустриален вид - Подходящ за монтаж на таван, вентилатор, висящи суспензии и лампа с крушка на Едисон в реколта, модерна, ретро или индустриален стил.Най-добрият избор за подарък - Романтична ефекти на сенките, които създават приятна атмосфера в стаята си.Това е и идеален подарък за вашето семейство и приятели за Коледа, деня на благодарността, рожден ден или сватба.ТВОРЧЕСКА НАСТРОЙКА, РЕМОНТ или ПОДМЯНА на осветителни тела! . - Не включвайте електричество, докато си лампа, за да не бъде напълно сглобена. - Всички кабели са свързани.При разопаковане бъдете внимателни и не дърпайте за кабели, тъй като това може да доведе до лоша връзка. - За безопасно инсталиране, моля, уверете се, че електрическа кутия, към която ще се монтира дадено устройство, правилно е приложен на елемент от конструкцията на сградата. - За да намалите риска от пожар, токов удар или нараняване, винаги изключвайте и отсоединяйте уреда от контакта и го оставете да се охлади, преди да подмените електрическа крушка.

Опции за продукта

Свързани продукти