.

.

Холографски стикери MIELIA за водене на дневник в стил scrapbooking, Набор от етикети Малкият принц за възрастни Момичета, Етикети с участието на Хора от златно фолио за дом?

Холографски стикери MIELIA за водене на дневник в стил scrapbooking, Набор от етикети Малкият принц за възрастни Момичета, Етикети

BGN 1.33

Наличност
На склад

[Стикери с малък принц] Този комплект съдържа 4 теми, 12 листаВ етикети използва холографски ефекти, което придава наклейкам уникален модел блясък, особено при флексия под различни ъгли.Те са много подходящи за украса, а вие ще бъдете приятно изненадани ги панаирджийски на дисплея. [Ретро дизайн] Този набор от етикети съдържа теми "духа вятър", "ягодов аромат", "залез", "лилавата принцеса".Към всяка тема е приложен 3 не-повтарящи лист стикери.Всички етикети добре изработен, холограма ефекти с цветни шарки ще направят работата красива и ослепителна. [Високо качество] Този набор от етикети е произведен от здрав винил, което означава, че те водоустойчив и много трайни, така че можете да ги залепите където пожелаете - дори и за бутилка с вода и калъф за вашия телефон!С PET-ламиниран паркет, с UV-защита за защита на стикери от атмосферни влияния и слънчева светлина, така че те имат доста по-дълъг живот от вътре и отвън на помещенията. 【Естетични аксесоари за scrapbooking】Като любительнице scrapbooking, ефект позлатяване на тези стикери заедно с ретро-модели ми помага да създадете ретро стил.Направете така, че моят дневник или албум за изрезки изглеждаше искрометно, и да получите повече кликвания в социалните мрежи. още повече, че в процеса на изграждане вие също ще можете да получите повече удоволствие и премахване на стреса. [Как да използвате] ЗАБЕЛЕЖКА : Това не е предварително изрязани етикети!Трябва да изрежете по контура на рисунката с нож или с ножица, а след това прекара върховете на пръстите си на ръба на стикери, докато стикер не отделится от прозрачна основа.Най-накрая, можете да използвате стикери за декорация.Забавлявайте се от нашите стикери!. [Стикери с малък принц] Този комплект съдържа 4 теми, 12 листа.В етикети използва холографски ефекти, което придава наклейкам уникален модел блясък, особено при флексия под различни ъгли.Те са много подходящи за украса, а вие ще бъдете приятно изненадани ги панаирджийски на дисплея. [Ретро дизайн] Този набор от етикети съдържа теми "духа вятър", "ягодов аромат", "залез", "лилавата принцеса".Към всяка тема е приложен 3 не-повтарящи лист стикери.Всички етикети добре изработен, холограма ефекти с цветни шарки ще направят работата красива и ослепителна.

Опции за продукта

Свързани продукти