.

.

Албум за изрезки от министерството на отбраната La Vie 4x6, мини-албум Instax, албум за албуми на Polaroid. 6 x7,5, от 90 страници. Фолио от розово злато. Настолен Албум, книга за Гос?

Албум за изрезки от министерството на отбраната La Vie 4x6, мини-албум Instax, албум за албуми на Polaroid. 6 x7,5, от 90

BGN 11.00

Наличност
На склад

Албум за албуми с чисти страници, без джобове, така че можете да направите изрезки така, както ви харесваПоставяйте бележки, картички, билети или снимки.Мини фото албум е идеален за мини-филм, мигновени снимки, квадратчета instax, снимки със звезди, снимки Polaroid, мини-албум Instax или фотоалбум 4x6.Бронзова фолио с отпечатан върху старата Гейдельбергской печат 1940 г. в Лос Анджелис, Калифорния. 45 листа крафт хартия в селски стил (90 страници), 80 килограма хартия без киселина. корица от картон с дебелина 21 pt.Цялата хартия, отговорно, направени в Уисконсин, сертифицирани от FSC.Този албум за албуми в селски стил, с кафяви страници в селски стил е идеален за летен албум за албуми, книги за гости на рожден ден, на празничния албум, мини-албум за филми instax, книги за гости на бала, сватбена книга за гости, албум за пътуване, идеи за подаръци на бала.Направено изцяло в САЩ, първокласна доставка.Идеален подарък за тийнейджъри.Албум за албуми с чисти страници, без джобове, така че можете да направите изрезки така, както ви харесва.Поставяйте бележки, картички, билети или снимки.Мини фото албум е идеален за мини-филм, мигновени снимки, квадратчета instax, снимки със звезди, снимки Polaroid, мини-албум Instax или фотоалбум 4x6.Бронзова фолио с отпечатан върху старата Гейдельбергской печат 1940 г. в Лос Анджелис, Калифорния. 45 листа крафт хартия в селски стил (90 страници), 80 килограма хартия без киселина. корица от картон с дебелина 21 pt.Цялата хартия, отговорно, направени в Уисконсин, сертифицирани от FSC.Този албум за албуми в селски стил, с кафяви страници в селски стил е идеален за летен албум за албуми, книги за гости на рожден ден, на празничния албум, мини-албум за филми instax, книги за гости на бала, сватбена книга за гости, албум за пътуване, идеи за подаръци на бала.Направено изцяло в САЩ, първокласна доставка.Идеален подарък за тийнейджъри.Албум за албуми в селски стил с изчистени страници, пътен дневник за водене на бележки, площади Instax, фотоалбум Polaroid или книга за гости, пълнители за отглеждане за тийнейджъри От чиста кафява крафт хартия с релефни златни фолио 90 страници (45 крафт-листа), хартия без съдържание на киселини, с тегло 80 килограма, внимателно обработен в Уисконсин, сертифицирана от FSC, тисненая на винтажной Гейдельбергской печат 1940 г.

Опции за продукта

Свързани продукти