.

.

30 Двойки Ремкомплектов за Очила, Меки Силиконови Облицовки За Носа, За Очила, Ввинчивающиеся на Лигавицата на Носа за Очила с Винтове, Отвертки, Пинсети, Кърпа За по?

30 Двойки Ремкомплектов за Очила, Меки Силиконови Облицовки За Носа, За Очила, Ввинчивающиеся на Лигавицата на Носа за Очила с Винтове,

BGN 17.16

Наличност
На склад

Този комплект за ремонт на очила включва 30 чифта сменяеми накладки за носа 5 стилове, винтове, мини ухото куки, пинцети, отвертки, плат за дрехи и прозрачна кутия за съхранениеНоса облицовка за очила, изработени от висококачествено PVC и силиконов материал, мек на допир, ефективно облекчаване на налягането, причинено от рамки, и предпазват падна на носа си. 100% чисто Нов!Подходящ за повечето точки в рамки, слънчеви очила, очила за четене, бижута, очила, полнокадровых точки, пластмасови очила и т. това са меки и гъвкави носа облицовка предотвратяват подхлъзване точки с носа, особено във влажни и мазни условия.Вашата покупка ще бъде напълно защитени при поръчка днес, ако вас не е доволен от нашите носа облицовка за точки, ни онлайн 24 часа в денонощието.Този комплект за ремонт на очила включва 30 чифта сменяеми накладки за носа 5 стилове, винтове, мини ухото куки, пинцети, отвертки, плат за дрехи и прозрачна кутия за съхранение.Носа облицовка за очила, изработени от висококачествено PVC и силиконов материал, мек на допир, ефективно облекчаване на налягането, причинено от рамки, и предпазват падна на носа си. 100% чисто Нов!Подходящ за повечето точки в рамки, слънчеви очила, очила за четене, бижута, очила, полнокадровых точки, пластмасови очила и т. това са меки и гъвкави носа облицовка предотвратяват подхлъзване точки с носа, особено във влажни и мазни условия.Вашата покупка ще бъде напълно защитени при поръчка днес, ако вас не е доволен от нашите носа облицовка за точки, ни онлайн 24 часа в денонощието.

Опции за продукта

Свързани продукти