.

.

Мъжки слънчеви очила за четене, блокиране на синя светлина, 4 комплекта от стилни компютърни ридеров с кутия пролетта панти, антирефлексно покритие/филтър от напре?

Мъжки слънчеви очила за четене, блокиране на синя светлина, 4 комплекта от стилни компютърни ридеров с кутия пролетта панти,

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Очила с защита от синя светлина】 : Обектив със защита от синя светлина и Uv400 може да филтрира вредните сини ултравиолетови лъчи и отблясъциЕфективно блокира радиация, излъчвана от екрана на компютъра, игри, видео, телефон и телевизор. Отличен за офис служители или всеки, които трябва да се гледат на екран през целия ден.Време е да се каже сбогом на зрителната умора, затуманенным зрение, сухота в очите и главоболие и да се насладите на най-доброто време за лягане. 【Лек стилен дизайн с пружинным тръба на шарнирна връзка】: Стилен двуцветен дизайн мъжки слънчеви очила за четене с регулируем пружинным тръба на шарнирна връзка ви позволява да отворите лък тел 25 ° навън, са подходящи за всяка форма на лицето.Пълнозърнести носа облицовка, подходящи за всички видове носа, едва ли присъствието им, им е удобно да се носят в продължение на дълго време.Можете да защитите очите си, изглеждайки стилно. 【4 опаковки висококачествени ридеров】: комплектът включва очила за четене със синьо светофильтром 4 различни цвята, подходящи за мъже, и различни случаи.Оставете един от тях у дома, на работа, в жабката на колата, в дамска чанта, раница или носите със себе си, за да има под ръка, когато и където Ви е необходима. 【Висококачествени материали】 : това са качествени очила, изработени от сверхпрочных материали за трайност и комфорт. Метални лък тел на извори, могат да се адаптират към различни форми на лицето, което прави носенето на очила удобни за дълго време. Лещи са по-ясни, отколкото конвенционалните, а също така имат по-висока точност, намаляват с истинския цвят, предоставят ясно зрение и най-добри впечатления от четене.И така, Тези Очила за четене - Разумен избор за Вас. 【Безгрижните закупуване на】: Марка READERSOUL отдава голямо значение на обслужването на клиентите и качеството на продукта, опитайте 100% без риск от нашата гаранция за връщане на парите в рамките на 90 дни и гаранция от 1 година от производствени дефекти.

Опции за продукта

Свързани продукти