.

.

HINZIC 2 бр. Гъвкави Верига с Цветя Модел, Златни Колела с Листа, Метални Шапки, Булчински Украси за Коса, Аксесоари за Коса за Булката, Жени, свети Валентин, Сватба, Годе?

HINZIC 2 бр. Гъвкави Верига с Цветя Модел, Златни Колела с Листа, Метални Шапки, Булчински Украси за Коса, Аксесоари за Коса за Булката,

BGN 5.99

Наличност
На склад

【Предпоставка, в комплект】Вие ще получите 2 на веригата с цветя на главата си, които могат да се носят на челото си или да се използва като превръзка на главата си, за да се поберат в на вашата прическа Размер : 13,77 инча/35 виж дължи На проекти с нередовни листа от тези на веригата за коса могат да се вмъкне в косата.ЕТО НЯКОЛКО СЪВЕТА, как да се НАМАЛИ ВЕРОЯТНОСТТА за ДОВЪРШИТЕЛНИ КОСА : ПОСТАВЯНЕ на НЕРЕДОВНА МЕТАЛНИ ЛИСТА + РЕГУЛИРАНЕ на ЕЛАСТИЧНА очните ябълки.НАМОКРЕТЕ КОСАТА + НУЖДА ОТ ЧИЯТО НИЩО ПОМОЩ, БАВНО ДА ИЗВАДЯТ МЕТАЛНИ ЛИСТА С НЕПРАВИЛНА ФОРМА, ДОКАТО НЕ БЪДЕ СВАЛЕНА ЦЯЛАТА ПРЕВРЪЗКА НА ГЛАВАТА. 【Дизайн с цветя и листа】 Нашите цветя превръзка на главата за момичета, украсени с искрящи цветове от страз + златни листа, нежни и привлекателни.Просто, но винтажное комбинация придава неповторим чар на вашата прическа и дрехи, като най-ярък кралица в тълпата!. 【Висококачествени материали】 Нашите златни вериги за коса са изработени от висококачествена сплав, която не избледнява, здрав, устойчив на корозия.Регулируема верижка за коса затваря веригата и ластик.Лесно се нанася и незабавно създава страхотна прическа!. 【Достъпни случаи】 Нашите цветни шапки за жени може да се комбинира с различни стилове на облекло, като на чудесна украса за сватба, годеж, срещи, причастие, партита, балове, тържества, юбилеи, банкети, cosplay-танци, почивка, плажове и снимки. 【Прекрасен подарък】 Тези златни колела ще харесат на всяко момиче и жена, благодарение на елегантната и модерна форма!Всеки заслужава да ги получите!Така че това е специален подарък за Свети Валентин / Коледа / Halloween /за майки / за рожден ден за приятелка, майка, съпруга, дъщеря или някой, който наистина ще бъде щастлив. гъвкави веригата с цветя, златни превръзки с листа, метални шапки, булчински украси за коса, аксесоари за коса за булката, жени, момичета, ПРЕПОРЪКИ за намаляване на вероятността за довършителни коса : A. осигуряване на грешните метални листа + регулиране на еластичен вратовръзка.

Опции за продукта

Свързани продукти