.

.

ZRSL Водоустойчив Машина за подстригване на коса, Електрическа Машина за Рязане на коса, USB Акумулаторна Машинка за подстригване за коса С 3 Расческами Подходящ за Фр?

ZRSL Водоустойчив Машина за подстригване на коса, Електрическа Машина за Рязане на коса, USB Акумулаторна Машинка за подстригване за коса

BGN 39.43

Наличност
На склад

-Особености на технологията на постоянна скорост; Не волочится и не спира, в тежки и гъсти косата -Мощен роторен двигател за увеличаване на скоростта, мощността и продължителността на живота.Бързо зареждане : екологично чист батерия, батерия с голям капацитет. -На Т-образни ножове от въглеродна стомана за облицовка, проектиране и сухо бръснене. -Работа на смени Позиционирующая гребен, собствено ограничение за дължина. -Подходящ за салони за красота и лични допустими отклонения.Пратката включва : 1 х Електрическа машина за рязане на коса, 3 х клас гребен, 1 х четка, 1 х калъф 1 х USB кабел 1 х ръководство за експлоатация Специално име : Електрическа машина за подстригване на коса Материал : неръждаема стомана Материал на острието : въглеродна стомана Размер : 15x2,8 см/6x1 инча Време за зареждане : около 2.5 часа Време на работа : 300 минути Дължина на гребена : 1/2 / 3 мм Вашето удовлетворение е нашата най-голямото щастие, вашето доверие е нашият най-голям комфорт, вашето удовлетворение е нашият идеал, и всяка потвърждение на вашите думи доказва, че нашата упорита работа и сериозност не е напразно! .

Опции за продукта

Свързани продукти