.

.

Играчка за Изкопаване на Кучешки Дупки, Подарък Играчка-Очи, Играчка-Яйце, Котка, домашен Любимец, Сонди, Модерен Дизайн, Играчка За Котка, Играчки за домашни животн?

Играчка за Изкопаване на Кучешки Дупки, Подарък Играчка-Очи, Играчка-Яйце, Котка, домашен Любимец, Сонди, Модерен Дизайн, Играчка

BGN 17.23

Наличност
На склад

Те са Готови за това и са Готови да се ЗабавляватИма грешка в 1-2 см, защото общото измерение разположени хоризонтално. 1 Х Играчки за домашни любимци.Материал : Емулсия.Този продукт може не само ще отслаби емоции на кучето С помощта на Активен материал, но и да Придружи кучета.Те са Готови за това и са Готови да се Забавляват.Има грешка в 1-2 см, защото общото измерение разположени хоризонтално. 1 Х Играчки за домашни любимци.Материал : Емулсия.Този продукт може не само ще отслаби емоции на кучето С помощта на Активен материал, но и да Придружи кучета.Този продукт може не само ще отслаби емоции на кучето с помощта на материал resistance, но също така може да придружава dogs Material : emulsion They са готови да се забавляват.Вграден генератор, щипка ще бъдат поставени, за да се отървете от самота.Взаимодействие с пъзел, домашни любимци харесва. Размер : 7x6 cm Играчки за хвърляне може да допринесе за развитието на отношенията между кучето и собствениците си, играйте заедно, 1 x играчка за домашни любимци, достъпна както за игра на закрито, така и на открито или тренировки. не само усилва чувствата между вас и вашия домашен любимец, но и тренира IQ вашия домашен любимец!Всички стоки, които се различават по вид, осветление, на монитора на компютъра, което води до хроматичната аберация в сравнение с реални стоки.окончателните цветове ще бъдат в естествената си форма.Увеличете любопитство и вниманието на кучето!Избягвайте обувки, мека мебел, маси и столове, и т. В ненужни повреди и неприятности!Вашето куче ще хареса този набор от играчки за кучета!Вас трябва да е привличането на тези забавни и цветни gizmos, така че вашите домашни любимци има отклонение от 1-2 см, защото обикновените измерване, поставени хоризонтално.

Опции за продукта

Свързани продукти