.

.

Холограма Ультратонкая Блестяща пудра на Прах Ceya, 17,63 мл/500 г, Диамантени и Златни Пайети, Преливащи Везни за Нокти 1/128 0,008 0,2 мм Diy, Чаша от Смола, Бижута, Коледна Декор?

Холограма Ультратонкая Блестяща пудра на Прах Ceya, 17,63 мл/500 г, Диамантени и Златни Пайети, Преливащи Везни за Нокти 1/128 0,008 0,2

BGN 3.33

Наличност
На склад

? Холографски диамантена златен блясък : 680 мл блестяща пудра на прах за бродерия, изработен от висококачествени материали, не е токсична, няма мирис и не е лесно да избледняват с времетоТой е здрав и му е лесно отвалить.Блясък Ceya за смолата ще ви помогне да създадете вашите изключителни изделия. ? Голям капацитет 680 мл : Нашата резервоарът е с лъскави полимерни пайети обем 680 мл повече от 2 литра за сода, дизайн mega capacity идеален за художници, любители на DIY, учители, художествени студия и много други.Можете да го използвате в продължение на дълго време, за да отговори на нуждите на различни проекти в областта на декоративно-приложното изкуство!. ? Масивна фокус : 1/128 "0,008" 0,2 мм здрав пайети могат лесно да се комбинира с епоксидна смола, слуз, акрилна боя, лепило, гел-лак за нокти и т., че може да създадете очарователен ефект на блясъка на слънцето и осветление, което ви позволява да се открояват от карнавал на тълпите в тематични партита, маскарадах и различни фестивали. ? Неограничен творчески потенциал : тези обемни бляскави пайети могат да помогнат на любителите на diy да реализират своите интересни идеи.Можете да използвате блестящ прах за Хелоуин, за да украсят эпоксидную смола за ръкоделието, да се направи блестящи чаши, блестящи накити, блясък за нокти, блясък за коса, лъскава калъфи за телефони, блестящи ключодържатели със собствените си ръце, коледни искри и т. Това ще ви позволи да се открояват от карнавал тълпата тематични партита, маскарадов и празнични декорации.Чудесен подарък за креативни възрастни, художници, начинаещи и много други. ? 100% удовлетвореност на качеството : Обслужване на клиентите и тяхната удовлетвореност са наш основен приоритет, тъй като ние искаме да ви са прекрасни впечатления.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ги решим за вас незабавно, и ние гарантираме бърза замяна или връщане на пари!.

Опции за продукта

Свързани продукти