.

.

Органайзер За съхранение шкафове за обувки, на 3 Нива, Метални Рафтове за обувки от стоманена Мрежа, богат на функции Рафт за обувки, Органайзер за съхранение на обу?

Органайзер За съхранение шкафове за обувки, на 3 Нива, Метални Рафтове за обувки от стоманена Мрежа, богат на функции Рафт за обувки, Органайзер

BGN 43.58

Наличност
На склад

Отлично решение за това, за да се предпази вашия коридора, килера, хотел, вътрешен двор, коридора и гараж от елементарно Многофункционален : може да се използва не само като поставка за обувки, но и като лавица за книги, кухненски рафт, органайзер за стая и дори офис стелажи за съхранение. Той е подходящ за почти всяко място и осигурява достатъчно място за вашия вход, фоайе, кухня, градина, спални и т. най-Добрият избор за максимално използване на пространството!. Отворена етажерка за обувки може да се излъчва вашата обувки и спестяване на време, когато вие всеки ден намирате подходящи обувки. Многоцелеви : 3 рафтове могат да се настанят различни предмети, включително обувки, ботфорты, растения, книги, бижута, хавлии, аксесоари за баня, почти всичко, което можете да инсталирате на вашето устройство.Идеален подарък : Тази практическа кутия за съхранение на обувки е многофункционален дизайн и е чудесен подарък за празници, Коледа, Свети Валентин, Ден на майката и рождени дни.Тя е идеална за любителите на обувки или на всички, които искат да подготвите дома си.Име на продукта : кутия за обувки Материал, изделия от : метал Размер на продукта : дължина * ширина * высотаСм : 60*30*50 см : 23.6 Място на приложение : жилищни помещения, входове, коридори, гардероби и т. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Снимки На продукта не други предмети, с изключение на каботажните за обувки. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Опции за продукта

Свързани продукти