.

.

Cabilock Модерна Сгъваема Чанта За съхранение юрган От Нетъкан текстил, Чанта За Съхранение юрган, Организирана чанта с Прозрачен прозорец (Сив)

Cabilock Модерна Сгъваема Чанта За съхранение юрган От Нетъкан текстил, Чанта За Съхранение юрган, Организирана чанта с Прозрачен

BGN 9.33

Наличност
На склад

Дизайн голям капацитет ви позволява да поставите в тях много по-вашите нещаЗащитете свои вещи от прах, повреди и т. лесно Можете да извършвате домакинска работа.Поддържане на ред в дома си с помощта на тези торбички.Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба. Дизайн с цип и прозрачен прозорец практични, те запазват дрехи, одеяло, стеганое одеяло и т. Дизайн с голям капацитет, в тях може да се съхранява много по-вашите неща.Защитете свои вещи от прах, повреди и т. лесно Можете да извършвате домакинска работа.Поддържане на ред в дома си с помощта на тези торбички.Изработени са от висококачествен материал за продължителна употреба. Дизайн с цип и прозрачен прозорец практични, те запазват дрехи, одеяло, стеганое одеяло и т. Описание на Тези елементи са изработени от качествен материал, които са трайни и сигурни, те уреждат нещата си, като стеганое одеяло, дрехи, одеало и т., Дизайн с цип с изискани детайли, което ги прави практични, те предпазват вашите вещи от прах или повреди, и т. лесно можете да извършвате домакинска работа.Характеристики - Цвят : Сив.- Материал : нетъкан текстил с Размер : приблизително 49x36x21 см - Практичен дизайн с цип и прозрачен прозорец, в тях могат да се съхраняват дрехи, одеяло, стеганое одеяло и т. - Дизайн с голям капацитет, в тях може да се съхранява много по-вашите неща.- Поддържане на ред в дома си с помощта на тези чанти.- Изработен от висококачествена материал за дълъг период на употреба.- Защитете свои вещи от прах, повреди и т. лесно Можете да извършвате домакинска работа.Пратката включва 1 х калъф за съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти