.

.

Кабел за зареждане Gartmost 3 в 1, прибиращ се кабел за зареждане от Три в едно. Трансфер на данни, Може да се използва като Огледало, на притежателя на телефона.Съвместим?

Кабел за зареждане Gartmost 3 в 1, прибиращ се кабел за зареждане от Три в едно. Трансфер на данни, Може да се използва като Огледало,

BGN 3.33

Наличност
На склад

✅ Един за всички : дизайн 3 в 1, който зарежда с повечето мобилни телефони на разположение на пазара, е съвместима с устройства с Micro USB, USB C (Type-C) и ПР ✅ Прекрасен дизайн : не само прибиращ се кабел за пренос на данни 3 в 1, но и може да се използва като огледало и притежателя на телефона.Въженият колан улеснява переноску.Направете грим в огледалото и освободи ръката си, държейки се за притежателя на телефона, за да се насладите на игри, видео и шеговит. ✅ Бързо зареждане на винаги сме тук за вас!.Въпрос: Че е най-големият момент на този продукт?.О : Този продукт е многофункционален, с огледало и държач за телефон.Прибиращ кабел улеснява переноску.Той е много подходящ за домашна употреба или за пътуване.Това също е добър подарък.Въпрос : Трябва ли да се дръпнете за двете страни, за да се простират на кабел?.О : Не, ние просто трябва да дръпнете за една страна, за да се простират на, другата страна може да се шнурком за по-удобно носене.Въпрос : независимо дали го Поддържа трансфер на данни?.Той може да прехвърля данни между мобилни телефони и компютри.Въпрос : какво ще кажете за скоростта на зареждане?.О : ние използваме жило от чиста мед и интелигентен чип с изходна мощност 5 / 3 А, което е с 50% по-висока, отколкото при обикновения зарядно кабел.

Опции за продукта

Свързани продукти