.

.

Каишка за часовник от смола, съвместим с Apple, лесно Заменяеми Модерен гривна iWatch Band от смола за Apple Watch Серия 6 Серия SE Series, 5 Series 4 Series 3 Series 2 1 (розово цвете, 42 мм/ 44 мм)

Каишка за часовник от смола, съвместим с Apple, лесно Заменяеми Модерен гривна iWatch Band от смола за Apple Watch Серия 6 Серия

BGN 0.67

Наличност
На склад

Водоустойчивост : водоустойчив и защита от пот, абсолютно подходяща за плуване или други спортове Стилен и удобен : модерен и каишка от смола с различна текстура мрамор или кехлибар придава ви елегантен и благороден вид.Добре е подходяща за различни стилове : каишка за часовник не само подходящ, той дори ще се превърне в украса на торта за различни стилове, като например всекидневни, класически, ретро, бохем, пънк, хип-хоп и така нататък. 【Съвместимост】 е Съвместим с всички 38 мм/40 мм 42 мм /44 мм i Watch Apple Watch, включително Series 6, SE, Серия 5, Серия 4, Серия 3, Серия 2, Серия 1, Sport, Edition и т., Подходящ за всички китките размер на по-малко от 7,8 инча, почти за повечето хора. 【Уникален дизайн】 е Изработен от висококачествен полимер материал, водоустойчива и дишаща.Този стилен и изискан каишка от смола винаги подчертават вашата елегантност и подходяща за всеки повод. 【Удобни за носене】 Ultralight и елегантен каишка за часовник е прилепнала към кожата на китките си.Това е много удобно и елегантно облечен. 【Лукс И дълголетие】 Водоустойчив, подходящ за измиване на ръцете, плуване и гмуркане, но не и за гмуркане.Този каишка за часовник може да се носи по време на тренировка.При светлина и слънчева светлина ще бъде по-силен ефект на светлината и сянката. 【Купи с увереност】Ако имате някакви въпроси или не сте доволни от каишка за часовник, можете да го върнете.Моля, бъдете сигурни за закупуване.Комплектът включва : 1 каишка за часовник и 1 инструмент за отстраняване на връзки (с изключение на смарт часовници). 【Съвместимост】 е Съвместим с всички 38 мм/40 мм 42 мм /44 мм i Watch Apple Watch, включително Series 6, SE, Серия 5, Серия 4, Серия 3, Серия 2, Серия 1, Sport, Edition и т., Подходящ за всички китките размер на по-малко от 7,8 инча, почти за повечето хора. 【Уникален дизайн】 е Изработен от висококачествен полимер материал, водоустойчива и дишаща.Този стилен и изискан каишка от смола винаги подчертават вашата елегантност и подходяща за всеки повод.

Опции за продукта

Свързани продукти