.

.

Марка Tide tribe 14-Инчов 3D-бустер за увеличаване на екрана на вашия телефон, Преносим Мобилен Кино, Повишен Лупа, Удължител (Цвят: кафе)

Марка Tide tribe 14-Инчов 3D-бустер за увеличаване на екрана на вашия телефон, Преносим Мобилен Кино, Повишен Лупа, Удължител

BGN 2.67

Наличност
На склад

Това е титуляр за мобилен телефон, който може да увеличи екрана на мобилен телефонТози продукт е подходящ за модели на мобилни телефони с диагонал по-малко от 7 инча.Дизайнът се основава на принципа на ергономичен и фина настройка на разстоянието на използване може да отговори на нуждите на различните потребители.Отказ от технология за леене под налягане, изработка на обикновени лещи с помощта на технологии за пресоване за получаване на горната лещи Fresnel, което прави изображенията по-ясни.Комбинация от мода и научно-технически иновации може да създаде безупречен технически външен вид, в по-голяма степен на съответните естетически нужди на съвременните хора.Параметри : Материал : ABS + акрилна леща Разстояние преглед : най-доброто разстояние 3-4 м / 9,84-13,12 Футафункция : увеличение, за защита на очите, защита от радиация, Увеличение : 3-4 пъти, Цвят : бяло, черно Забележка : 1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, позволете отклонение на измерване на 1-3 мм от ръчно измерване.

Опции за продукта

Material:
ABS+ Acrylic Lens
Viewing Distance:
Best Distance 3-4m/9.84-13.12ft
Function:
Magnification, Eye Protection, Radiation Protection
Magnification:
3-4X Times
Color:
White, Black
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :

Свързани продукти