.

.

Сушилня за съдове, На роли Над мивката 17,5 x 13,7 Над мивка, Сушилни За съдове в Кухнята, Черен, Магнитен Органайзер за Подправки, 2, на Магнитен Рафт за хладилника, Орган?

Сушилня за съдове, На роли Над мивката 17,5 x 13,7 Над мивка, Сушилни За съдове в Кухнята, Черен, Магнитен Органайзер за Подправки,

BGN 8.21

Наличност
На склад

【Простор над мивката】 : получавате сушилни за чинии : 17,5 "x 13,7" Подходящ за повечето кухненски мивки и плотове.Отлични кухненски приспособления за подреден, кухня и уютен дом.Моля, измерва се размера на вашата мивка, преди закупуването на този ролка сушилни за чинии!. 【Здрава поставка за ПРИБОРИ】 : Изработени от неръждаема стомана 304 с здрава конструкция, сгъваема поставка за сушене на чинии над мивката здрава, устойчива на ръжда, устойчива на плъзгане, водоустойчива; издържа тегло до 70 килограма тежка купа лесно се огъват или капризи.Отлично допълнение към кухненски принадлежностям и предмети от първа необходимост в апартамента. 【МНОГОЦЕЛЕВИ】 : Тази сгъваема сушилня за съдове с мивка може да се използва не само като сушилня за съдове за изсушаване на въздуха, кухненски прибори, като измити чаши, тигани, чаши, чаши, чинии, прибори за готвене, стъклена посуда, прибори за хранене; но и като гевгир, за зеленчуци, за миене на плодове и зеленчуци; или като нескользящий подложка за горещи тенджери или форми за печене на масата. 【Компактен кухненски органайзер за подправки】 : Повече никакви кутии и контейнери за подправки на кухненската маса.Тази магнитна поставка за подправки за хладилника е предназначен за съхранение на билки и подправки, освобождава място на кухненската маса и шкафче.Перфектен кухненски органайзер за спестяване на пространство в апартамента, магнитна поставка за подправки за организиране на кухня. 【Голяма носеща способност на】 : Няма нужда да се събират.За разлика от други стенни рафтове за подправки и шкафных под организаторите, изискващи монтаж и пробиване, нашата рафт за подправки има силна магнитна скеле, което позволява лесно да се монтира на всяка равна желязна повърхност като хладилник, фурна, микровълнова печка, пералня, шкаф метален шкаф, врати и т. Той може също така да служи на организатора за хладилни кутии с тегло до 11 кг и не се плъзга надолу, дори и след продължителна употреба. 【Простор над мивката】 : получавате сушилни за чинии : 17,5 "x 13,7". Подходящ за повечето кухненски мивки и плотове.Отлични кухненски приспособления за подреден, кухня и уютен дом.Моля, измерва се размера на вашата мивка, преди закупуването на този ролка сушилни за чинии!. 【Здрава поставка за ПРИБОРИ】 : Изработени от неръждаема стомана 304 с здрава конструкция, сгъваема поставка за сушене на чинии над мивката здрава, устойчива на ръжда, устойчива на плъзгане, водоустойчива; издържа тегло до 70 килограма тежка купа лесно се огъват или капризи.

Опции за продукта

Свързани продукти