.

.

16-Крак надуваем Прожекционен Киноэкран за външно помещения 124 Предна/Задна Проекция Мега-Надуваем екран за парти в чест на Суперкупата на Задния двор, Вечерни филм?

16-Крак надуваем Прожекционен Киноэкран за външно помещения 124 Предна/Задна Проекция Мега-Надуваем екран за парти в чест

BGN 73.66

Наличност
На склад

Еластичен екран против бръчки, който не се колебае при сгъване / смятииПредставете си картина с високо качество и преглед, без бръчки.Рамка на екрана са изработени от плат Оксфорд 210 D, която е трайна и не се поддава на разкъсване, отличаващ се с гладка и подсилена линия.Висококачествен мощен вентилатор бързо възгордява екран в продължение на 2 минути или по-малко с ниски нива на шум.Страхотен материал за предна и задна проекция ви позволява да поставите проектора, зад или пред екрана, осигурявайки по-голяма гъвкавост.Всичко, което трябва да направите, е да го свържете към контакт за включване на вентилатора и се надува киноэкран за 2 минути.Трябва да вентилатор надувала надуваем екран по време на гледане на филм.Това може да доведе до появата на фоновия шум.Въпреки това, ако сте включете високоговорителите, вие няма да забележите на звука.Лъскав екран с висока абсорбираща способност.Оксфорд плат с повишен шевове.Лесен за почистване. Подобряване на устойчива основа + защита от вятъра. ? Готвят да се организира парти в чест на кино вечери в задния двор?С това мега прожекционен екран ние гарантираме, че ще получите едно незабравимо преживяване!Гледането на филм на открито ще осигури повече място за настаняване на гости на безопасно разстояние. Надуваем екран Hua Kastro с широк зрителен ъгъл 160 ° с и по-висока позиция, екрана осигурява добър преглед на всички гости. ? Вентилатор усъвършенствано качество, лесен за конфигуриране поп екран - няма повече проблеми с прикрепен бял екран, едно парче дизайн бял екран и черна рамка улесняват настройката.Просто включете вентилатора и взорви му. ? Прожекционен екран за предпазване от бръчки и висока попиваща способност : бял екран е изработен от полиэстерового трикотаж, който след надувания самонапрягается, не оставя шевовете, гънки и бръчки. ? Страхотни материали за предна и задна проекция ви позволява да поставите проектора, зад или пред екрана, осигурявайки по-голяма гъвкавост. Увеличаване на размера на екрана на ? 16 : 9 : Видима диагонал на екрана е 124 инча. ? 16-крак надуваем екран със 124-инчов вижда бял екран - размер на идеални за парти със среден размер, ви осигурява отлични впечатления от гледане на филми.Отличен за уютни вечери гледане на филми на открито, слот вечери или комбинирани партита край басейна и в киното.Вие не можете да пропуснете парти по повод детски рожден ден / барбекю в задния двор / парти в съседния квартал / екскурзия в къмпинг / показване на супербоул. ? 30 дни за възстановяване, без проблеми, гаранция 12 месеца и през целия живот за обслужване на клиенти. ? Готвят да се организира парти в чест на кино вечери в задния двор?С това мега прожекционен екран ние гарантираме, че ще получите едно незабравимо преживяване!Гледането на филм на открито ще осигури повече място за настаняване на гости на безопасно разстояние.

Опции за продукта

Свързани продукти