.

.

Бяло-Лиловая Розова Жаккардовая Лейси Песен за маса с Павлиньим Опашка, Шал за Тоалетка Маса, Писта За Журнального Маса, Розово и Светло Лилаво (16Wx35L)

Бяло-Лиловая Розова Жаккардовая Лейси Песен за маса с Павлиньим Опашка, Шал за Тоалетка Маса, Писта За Журнального Маса, Розово

BGN 2.33

Наличност
На склад

PolyesterКрасив старинен бял лилав жаккардовый дантелен шал с павлиньим опашка, пътека за маса или журнального маса на розово и Светло лилаво 16 "x 35" Прибл. Прекрасно на масата за вечеря с любимия си флорална украса в центъра, за да завършите вашия интериор.Освен това, изглежда добре в спалнята като шал в единична, двойна или тройна гърдите. 100% Полиэстеровый жаккардовый материал, който може да се пере в машина, може да се суши в сушилня.Гладене на дрехи почти не е необходима.На разположение на други подходящи предмети. 16 "x 35" Прибл.Правете покупки с доверие.Ние ви предлагаме качествени, уникални и вдъхновяващи продукти за домовете на нашите клиенти на достъпни цени, и това може да се превърне в идеалната салфетка или бегунками за вашия интериор.Прекрасно в центъра на масата и е чудесен начин да излагат на обществен показ вашето прекрасно цвете за украса в центъра на града.Лесен за връщане, ако не е изпълнено на 100% .Красив старинен бял лилав жаккардовый дантелен шал с павлиньим опашка, пътека за маса или журнального маса на розово и Светло лилаво 16 "x 35" Прибл. Прекрасно на масата за вечеря с любимия си флорална украса в центъра, за да завършите вашия интериор.Освен това, изглежда добре в спалнята като шал в единична, двойна или тройна гърдите. 100% Полиэстеровый жаккардовый материал, който може да се пере в машина, може да се суши в сушилня.Гладене на дрехи почти не е необходима.На разположение на други подходящи предмети. 16 "x 35" Прибл.Правете покупки с доверие.Ние ви предлагаме качествени, уникални и вдъхновяващи продукти за домовете на нашите клиенти на достъпни цени, и това може да се превърне в идеалната салфетка или бегунками за вашия интериор.Прекрасно в центъра на масата и е чудесен начин да излагат на обществен показ вашето прекрасно цвете за украса в центъра на града.Лесен за връщане, ако не е изпълнено на 100% .Красив старинен бял лилав жаккардовый дантелен шал с павлиньим опашка, пътека за маса или журнального маса на розово и Светло лилаво 16 "x 35" Прибл.

Опции за продукта

Свързани продукти