.

.

Kakivan Селски Дървен Стенен 4 кука за ключове, скоби за водене на бележки, Органайзер за антре, държач за писма, стойка за списания и др.

Kakivan Селски Дървен Стенен 4 кука за ключове, скоби за водене на бележки, Органайзер за антре, държач за писма, стойка за списания и

BGN 11.70

Наличност
На склад

Организатор-държач за поща в селски стил : Идеален размер за закрепване на стената в коридора, коридор, фоайе, килер, коридорможете да използвате рафта за съхранение на вашите месечни сметки, телефон, писма, плик, таблет, чантата и т. 4 КУКА за КЛЮЧОВЕ : лесно Можете да затвори ключовете на този рафт, за да я вземе и с лекота да излезе през вратата.Тази закачалка е също много подходящ за закачане на ключовете от колата, палто, шапка, чанта, чадър, ключодържател, кучешка каишка и котешки яката. Намерете това, което ви трябва, повече не ще бъде трудно.РЕТРО АКЦЕНТ : Ексклузивна тапицерия от водите на дървото придава продукт селски вид, а потрепанная вар създава стилен старинен вид, допълват декора в селски стил.Лесна инсталация : Тази подвесная полк не изисква някаква сложна сглобяване или монтиране, с помощта на винтове и анкери, включени в комплекта на доставката, можете лесно цаката на свободно пространство на стената. Характеристики : 12,9 "L × От 3. Органайзер за съхранение на поща в селски стил : идеален размер за закрепване на стената в коридора, фоайе, килер, коридор.можете да използвате рафта за съхранение на вашите месечни сметки, телефон, писма, плик, таблет, чантата и т. 4 КУКА за КЛЮЧОВЕ : лесно Можете да затвори ключовете на този рафт, за да я вземе и с лекота да излезе през вратата.Тази закачалка е също много подходящ за закачане на ключовете от колата, палто, шапка, чанта, чадър, ключодържател, кучешка каишка и котешки яката. Намерете това, което ви трябва, повече не ще бъде трудно.РЕТРО АКЦЕНТ : Ексклузивна тапицерия от водите на дървото придава продукт селски вид, а потрепанная вар създава стилен старинен вид, допълват декора в селски стил.ЛЕСНА инсталация : Тази подвесная полк не изисква някаква сложна сглобяване или монтиране, с помощта на винтове и анкери, включени в комплекта, ще можете с лекота да се мотае я в една празна стена. Характеристики : 12,9 "L × От 3. Стенен държач за поща от селски дърво Kakivan с 4 куки за ключове Технически характеристики : Материал : масив дърво Размери : 12,9 "L × От 3.7"W × 7,8" H Общият капацитет на багажник : £ 2.4 ХАРАКТЕРИСТИКИ : ● Уникален дизайн в селски стил-Добри реколта аксесоари за всеки дом!Добавете нотка на очарование ферма вкъщи във вашия хол или трапезария.

Опции за продукта

Свързани продукти