.

.

Електродъгово Запалка, Електронна Запалка, Умна Електрическа Запалка, USB Акумулаторна Запалка, Ветрозащитная Беспламенная Запалка, Преносим Плазмена Запалка за М?

Електродъгово Запалка, Електронна Запалка, Умна Електрическа Запалка, USB Акумулаторна Запалка, Ветрозащитная Беспламенная

BGN 7.35

Наличност
На склад

Не е подходящ за деца под 8 годиниТова е електрическа запалка, а не играчка.Не поставяйте запалка във вода или други течности.Тази запалка ветрозащитная, но не и водоустойчива.НЕ докосвайте дъга, тъй като това може да доведе до изгаряния или евентуалното малък шок шок. 【Ветрозащитная използвайте висококачествен цинк сплав и керамика плаката с висока устойчивост на топлина, сигурни и трайни.отправени нагоре електроди и широко откриване на кутията придават продукт класически вид заплащане, при това като ультракомпактным, преносим и лесен. 【Батерия на по-добро качество】 Можете да зареждате тази ветрозащитную запалката на колата с помощта на стандартен кабел micro USB от всякакви устройства, съвместими с USB порт, като например компютър, лаптоп, компютър, захранване, адаптери и т., Тъй като тя не съдържа опасни гориво, тя също така е безопасен за летището. освен това, не е нужно да се притеснявате за вредните химични вещества.Висококачествени акумулаторни цикъл трае 300 ~ 500 такси, което ще ви спести голям бюджет за бутановых /газови зажигалках или евтини дъга зажигалках;. 【Икономично използване на висококачествен с сплав и термостойкой керамични плочи, сигурни и дълготрайни.отправени нагоре електроди и широко откриване на кутията придават продукт класически вид заплащане, при това като ультракомпактным, преносим и лесен. 【Батерия на по-добро качество】 Можете да зареждате тази ветрозащитную запалката на колата с помощта на стандартен кабел micro USB от всякакви устройства, съвместими с USB порт, като например компютър, лаптоп, компютър, захранване, адаптери и т., Тъй като тя не съдържа опасни гориво, тя също така е безопасен за летището. освен това, не е нужно да се притеснявате за вредните химични вещества.Висококачествени акумулаторни цикъл трае 300 ~ 500 такси, което ще ви спести голям бюджет за бутановых /газови зажигалках или евтини дъга зажигалках;. 【Икономичен и модерен външен вид на】 Акумулаторна запалка заменя конвенционалния газ и икономията на енергия за чиста и мека на електрическа енергия, кажете сбогом на традиционните зажигалками!вградена литиева батерия, множество електрическа запалка, не се притеснявайте за това, какво е свършило гориво, не трябва да се зареждат, спестете пари и спестете енергия, уникална, има класически вид заплащане, при това ультратонкая, компактен, преносим, добре ляга в ръката.

Опции за продукта

Свързани продукти