.

.

Четка за миене на съдове Hemoton, Четка за баня, Четка за почистване на Кухня, Четка за почистване на тенджери и противней с дръжка, Силиконова Четка За миене на съдове, ?

Четка за миене на съдове Hemoton, Четка за баня, Четка за почистване на Кухня, Четка за почистване на тенджери и противней с дръжка, Силиконова

BGN 6.96

Наличност
На склад

Широка гама от приложения, като например хотел, къща, западен хранителен магазин, ресторант и т, На ръката има пръстен, удобни за закачване, компактно, практично и трайно.Отлично качество на изработка и красив външен вид могат да осигурят своята практичност и популярност. много удобен за използване, който може ефективно и бързо почистване на вашия пот, много практичен.Използвайте здрав материал, дълга дръжка, надеждна и не лесен за използване.Описание искате практично четка за почистване на тенджери с няколко дълги дръжки?Ако искате, тогава нашата позиция ще бъде по-мъдър избор.Добър материал, здрав и издръжлив, лесно е деформиран, и, благодарение на продължителен срок на служба, сигурно и е трайна.Може да се използва за домове, хотели, заведения за хранене и т. Характеристики Материал : силикон Размер : 32,00 X6, 70 X5,00 см; 12,58 X2, 63 X1, 97 см Предпоставка включва 1 бр. х пискюл за саксии.

Опции за продукта

Свързани продукти