.

.

BESTOYARD за Еднократна употреба Гъба 2 елемента в памучна Кърпа За Лице памучен Плат Еднократно Кърпа За лице почистващи кърпички за лице Еднократно Кърпи За лице, Кър?

BESTOYARD за Еднократна употреба Гъба 2 елемента в памучна Кърпа За Лице памучен Плат Еднократно Кърпа За лице почистващи кърпички за лице

BGN 1.67

Наличност
На склад

Кърпа за почистване на лицето : Изработен от екологично чист futon материал и удобноСредство за измиване на лицето : Еднократна употреба и преносим дизайн идеален за пътуване и за използване на открито.Кърпи за лице : приятни за кожата и са удобни, а също и отлично абсорбират вода.Кърпа за грим : чудесно за разходки на открито, на къмпинг, туризъм или с лодка.Отлична за любителите на оцеляване.В памучна кърпа : може да се използва вместо кърпи за лице, и тя ще бъде много по-чисти за избърсване на лицето, след измиване на лицето си.Опаковката включва 4 опаковки х еднократна употреба, кърпички за миене на съдове Характеристики -Приятни за кожата и са удобни, а също и отлично абсорбират вода. - Чудесно за отдих на открито, на къмпинг, туризъм или с лодка.Отлична за любителите на оцеляване. - За еднократна употреба и преносим дизайн идеален за пътуване и за използване на открито. - Материал : Памук + влакно. - Изработен от екологично чист futon материал и удобен. - Размер : около 13x13x10,5 см - Това може да замени кърпа за лице и ще бъде много по-чисти высушивать лицето след измиване на Информация за стоки търсите кърпа за лице, подходяща за пътуване?Нашият продукт - вашият най-добър избор.Това джобно кърпа, предназначен за пътувания, спорт, козметични и домашна употреба.Той е изработен от futon материал, който е безвреден и мягок.Той е подходящ за използване върху лицето, тялото и кожата покровах.

Опции за продукта

Свързани продукти