.

.

BESTOYARD Яки за Кученца, Яки за Кученца, 2 БР, Розова Кърпа за Кучета, Розова Кърпа за домашни любимци, Триъгълен Шал, Кърпи за домашни Любимци, Лигавник за Кучета, Триъгъ?

BESTOYARD Яки за Кученца, Яки за Кученца, 2 БР, Розова Кърпа за Кучета, Розова Кърпа за домашни любимци, Триъгълен Шал, Кърпи за домашни Любимци,

BGN 5.47

Наличност
На склад

Триъгълен шал за кучета : Модерен дизайн на модел, разпределя вашия домашен любимец от тълпата, лесно привлича вниманието на хоратаНашийник-кърпа за кучета : Модерен дизайн с розови модел, модерен и светъл цвят, правят вашия домашен любимец по-мил и привлекателен.ШАЛЧЕ за кучета : Специално проектиран за обличане вашите домашни кучета, че вашият домашен любимец да изглежда по-привлекателна и выделяющимся.ОХЛАЖДАЩА кърпа за кучета : идеален за фотосесии, партита или просто, за да може вашия домашен любимец да изглежда по-добре в ежедневието.Куче В бандане : е Пълна с красота и чар, най-добрият подарък за домашни любимци на различни празници, като рожден ден, сватба, Коледа и т., Триъгълен шал за кучета : Модерен дизайн на модел, разпределя вашия домашен любимец от тълпата, лесно привлича вниманието на хората.Нашийник-кърпа за кучета : Модерен дизайн с розови модел, модерен и светъл цвят, правят вашия домашен любимец по-мил и привлекателен.ШАЛЧЕ за кучета : Специално проектиран за обличане вашите домашни кучета, че вашият домашен любимец да изглежда по-привлекателна и выделяющимся.ОХЛАЖДАЩА кърпа за кучета : идеален за фотосесии, партита или просто, за да може вашия домашен любимец да изглежда по-добре в ежедневието.Куче В бандане : е Пълна с красота и чар, най-добрият подарък за домашни любимци на различни празници, като рожден ден, сватба, Коледа и т. Предпоставка списък 2 x носна кърпичка за домашни любимци Характеристики - Модерен дизайн с шарени отделя на вашия домашен любимец от тълпата, лесно привлича вниманието на хората. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Уникален аксесоар за костюми за снимки!Създавайте и се оставят прекрасни и незабравими спомени за себе си гу - Пълен с красота и чар, най-добрият подарък за домашни любимци в различни фестивали, като рожден ден, сватба, Коледа и т. - Материал : полиестер. - Идеален за фотосесии, партита или просто, за да може вашия домашен любимец да изглежда по-добре в ежедневието.

Опции за продукта

Свързани продукти