.

.

Feicuihu, Държач за идентификация на домашни любимци, Персонализирани етикети за кучета и Котки, Котки с отпечатъци от лапи, Символи за кучета, Аксесоари за домашни люб?

Feicuihu, Държач за идентификация на домашни любимци, Персонализирани етикети за кучета и Котки, Котки с отпечатъци от лапи,

BGN 1.00

Наличност
На склад

1 * високо качество на идентификационните етикети за домашни любимци от с сплав, подходяща за кучета и коткиМожете да направите телефонен номер на собственика и прякор кучета и котки с помощта на лазер и се изисква такса. 2 * Всеки комплект от 3 идентификация на домашни любимци могат по всяко време да замени кучето и котката нови идентификационными бирками. 3 * Вътрешен диаметър 1,1 инча, препоръчва се за малки домашни кучета и котки. 4 * Има повече от 20 комбинации и цветове по избор, които могат да отговарят на вашите любимци от различни бои. 5 * Щракнете върху "Конфигуриране сега", за да завършите вашата покупка. 1 * високо качество на идентификационните етикети за домашни любимци от с сплав, подходяща за кучета и котки.Можете да направите телефонен номер на собственика и прякор кучета и котки с помощта на лазер и се изисква такса. 2 * Всеки комплект от 3 идентификация на домашни любимци могат по всяко време да замени кучето и котката нови идентификационными бирками. 3 * Вътрешен диаметър 1,1 инча, препоръчва се за малки домашни кучета и котки. 4 * Има повече от 20 комбинации и цветове по избор, които могат да отговарят на вашите любимци от различни бои. 5 * Щракнете върху "Конфигуриране сега", за да завършите вашата покупка.Персонални етикет за домашни любимци, напечатанная на трите кости от висококачествена сплав с кучета и котки, е различна здравина и трайност.Идентификационните етикети на домашни любимци с диаметър 1,1 инча, подходящи за малки домашни кучета и котки.Всеки комплект е оборудван с 3-ма елементи, които от време на време може да се заменят с нови идентификатори.В него за повече от 20 комбинации и цветове по избор, без значение какъв цвят ви харесва и коя боя кучето, той може напълно да се обърне.Ако искате да бъде в по-голяма сигурност, за да се гарантира, че те няма да бъдат загубени, можете да вземете този съдържание, от който се нуждаете (номер на собственика, прякор домашен любимец).

Опции за продукта

Свързани продукти