.

.

emlifepak 10-инчови Компостируемые Хартиени чинии [150 опаковки] Тежкотоварни Картонени чинии Кръгли От естествена кафява Неизбелени торта Чинии за Еднократна употреба ?

emlifepak 10-инчови Компостируемые Хартиени чинии [150 опаковки] Тежкотоварни Картонени чинии Кръгли От естествена кафява Неизбелени

BGN 1.67

Наличност
На склад

1 10-инчови хартиени чинии, изработени от 100% влакна от захарна тръстика. Чинии за еднократна употреба 10 инча, 100% компостируемые и биоразградими. Заредете хартиени чинии са силни и трайни. Хартиени чинии на едро имат маслостойкость 120 ℃ и устойчивостта на влага 100 ℃, не текат и не се деформират, може да се използва за микровълнова печка и хладилник. Компостируемые хартиени чинии не съдържат дърво и пластмаса, можете да ги използвате в гореща или студена. 10-инчови хартиени чинии биологично пречистени от влакна от захарна тръстика, няма да намерите на БПА, която може да намерите в пластмасови чинии, нашите чинии небеленые. маслостойкий при температура 120℃ и 100℃ water-resistant.no на течове и изкривяване. здрав и издръжлив.

Опции за продукта

Свързани продукти