.

.

Yummy Sam 2 бр. Купа за вода с Храна за кучета от Средни по размер за Клетки с Подобрени Зажимным титуляра, Висящи Чаши за Развъдник от Неръждаема Стомана, Открива Чаши, Ч?

Yummy Sam 2 бр. Купа за вода с Храна за кучета от Средни по размер за Клетки с Подобрени Зажимным титуляра, Висящи Чаши за Развъдник от

BGN 10.19

Наличност
На склад

【Е идеална за вода и храна】 : Нашият набор от миск за кучета много лесно да инсталирате на вашия кучешки кутия и е идеално подходяща по размер за храна и вода на кучето сиКупа за вода побира огромно количество вода, а купа за хранене - повече от достатъчно.Произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана, те са достатъчно здрави, така че не е нужно да се притеснявате за това, че кучето погрызет и да съсипе чаши, подходящи за по-големите породи, са чудесен избор за тези, които се нуждаят от стационарната купа от чекмеджето. (Забележка : Идеален за домашни любимци на малки и средни породи. 【Удобен и лесен за употреба】 : Задължителен елемент в клетката на кучето, отговарящи на нуждите на кучето си храна и вода за една нощ, той не може да се излива и се обърнете чиниите или да организира огромна бъркотия, когато чаши са празни.Купата е много лесно да се движат и коригира, лесно можете да я извадете и обелете. 【Спестяване на пространство и поддържането на чистотата 】 : Благодарение на факта, че чаши повдигнати от пода развъдник, се появява повече спалня зона и места за табла за отпадъци.Тя не е мода и не е бутилирана, не е нужно всеки ден да се почисти купа с вода. 【Лесна инсталация 】 : Елементи за лесно маневриране, и те са много здрави, да съхранявате храна и вода там, където трябва да бъдат.Нашите купички за кучета могат да бъдат надеждно закрепване на до кутии за домашни любимци, клетки или питомникам. 【Че ще получите】 : комплектът включва купичка 2 размера.Голяма купа е с диаметър от 6,2 инча и височина от 2,5 инча, можете да я използвате като купичка за хранене.По-малкият от тях е с диаметър 5,5 инча и височина 3 инча, можете да го използвате и като купа за вода.Купи с увереност!Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, моля, свържете се с нас свободно. Съхранявайте развъдник чисто : Закрепени с помощта на затягане на притежателя на накрайник с барашковыми болтовете правят купа много здрава, вашите сладки домашни любимци не могат да се преобърне на купата, не ще даде храна или вода и по-малко ще харчат губи.

Опции за продукта

Свързани продукти