.

.

HONBAY 1 бр. Гума Тренировъчен Топка за кучета с Въже, Твърди Играчка Топка за Дресура на Средни и Малки Кучета, които Играят в Дъвченето (Диаметър на топката: 2,76)

HONBAY 1 бр. Гума Тренировъчен Топка за кучета с Въже, Твърди Играчка Топка за Дресура на Средни и Малки Кучета, които Играят в Дъвченето

BGN 3.16

Наличност
На склад

Пратката включва : 1 бр червена гумена топка на въже. Материал : TPR и найлон.Диаметър : 7 см /2,76 инча.Сверхпрочная каучук, здрав и дълъг живот.Здрава найлонова нишка, която е устойчива на счупвания и надраскване и може да бъде заменен; позволява лесно да се хвърлят на нея и да играе на дърпане на въже. Подходящ за кучета малки и средни по размер.Страхотна играчка за дресура на кучета за хвърляне, подбор, теглене на въже и сертификати за премия игри, които допринасят за укрепване на връзката между вас и вашето куче.Пратката включва : 1 бр. червена гумена топка на въже. Материал : TPR и найлон.Диаметър : 7 см /2,76 инча.Сверхпрочная каучук, здрав и дълъг живот.Здрава найлонова нишка, която е устойчива на счупвания и надраскване и може да бъде заменен; позволява лесно да се хвърлят на нея и да играе на дърпане на въже. Подходящ за кучета малки и средни по размер.Страхотна играчка за дресура на кучета за хвърляне, подбор, теглене на въже и сертификати за премия игри, които допринасят за укрепване на връзката между вас и вашето куче.Материал : гума и въже Цвят : червен Размер : голям Кръг, твърди и еластични.Висококачествени материали, много устойчиви на укусам.Помощ за кучето заскрежетать зъбите.Тренирайте прыгучесть и реакцията на вашия домашен любимец и подобряване на отношенията ви с него.

Опции за продукта

Свързани продукти