.

.

Fpigeon 100шт Цветове Гоночное Гуменият Пръстен за Гълъб От Устойчив Материал Гумени Ленти за Състезател Гълъб Цветни Номерирани (Зелен, плътен)

Fpigeon 100шт Цветове Гоночное Гуменият Пръстен за Гълъб От Устойчив Материал Гумени Ленти за Състезател Гълъб Цветни Номерирани

BGN 9.00

Наличност
На склад

** цвят : опаковка съдържа 100 броя гумени ленти за крака с голубиным пръстен в опаковка от един цвятможете да изберете опциите за цветовете : червено, жълто, зелено, синьо и бяло в достатъчно количество за употреба; Всеки цвят се отпечатва с посочване на серийни номера, което позволява лесно да отговарят на нуждите на потребителите. ** Материал-високо качество : идентификационни пръстени за краката на състезателен гълъб изработени от каучук, нетоксични и безопасни за използване, да ги лесно да се съборят или выцвести, ги може да се прилага в продължение на дълго време и много пъти. ** пръстени за крака с цифрови маркери и ярки цветове позволяват лесно да се категоризират различните видове устройства и бързо се прави разлика шумове. ** Измама може да се предотврати в състезанията на гълъби, това е много добър инструмент за предотвратяване на измами, има много начини игри, гълъб клуб могат да избират сами. ** Racing Pigeon може да се носят гумени пръстени, на пръстени, можете да приключи на ринга, може да заключите съдържанието на пръстен, това е един добър помощник за клуба в провеждането на играта.Тип : гумени ленти за състезателни гълъби, пръстени за състезателни гълъби, пръстен за състезателни гълъби Приложение : Птици Характеристика : Устойчиви, укомплектованные Име на продукта : етикет за голубиной краката Предмет : Гуменият пръстен за гълъби (ленти) (тагове) Материал : гума Цвят : червен, син, зелен.жълто, бяло Стаи на пръстените : на Разположение на Употреба : Функция идентификация : Проследяване на Лого : Индивидуален лого ** Гуменият пръстен с помощта на висококачествен гумен материал, добра еластичност, му е трудно да се справи, е добър инструмент за предотвратяване на измами в миролюбивия състезания. ** Карти на твърда хартия, отпечатани ясно, с толкова произволни серийными стаи в 100 парчета, които съвпадат с карти, отпечатани на ластик.Това е добър гейм подпори. ** Racing Pigeon може да се носят гумени пръстени, на пръстени, можете да приключи на ринга, може да заключите съдържанието на пръстен, това е един добър помощник за клуба в провеждането на играта.

Опции за продукта

Свързани продукти