.

.

Zboro 120шт Птица Алуминиево Пръстен за краката Вътрешен Диаметър 8 мм /10 мм Гълъби, Папагал, Птичка За обучение Летателна На Открито, Лични Принадлежности за Състезани?

Zboro 120шт Птица Алуминиево Пръстен за краката Вътрешен Диаметър 8 мм /10 мм Гълъби, Папагал, Птичка За обучение Летателна На Открито, Лични

BGN 2.00

Наличност
На склад

100% ново най-високо качествоЛесен за употреба.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Пожелавам ви успешни покупки.Описание : най-Високо качество материали.Пръстен за голубиной крака, алуминий пръстен за птици Е идентификационное пръстен може да се използва за пощенски гълъб.Полезен и удобен за вас.Параметри : Име : 8 мм/10 мм алуминиево пръстен за краката на птиците Материал : алуминий Цвят : червен/зелен/виолетов/златен/син/черен Размер вътрешен диаметър : 8 мм/10 мм и Височина на пръстена : 7 мм Опаковка включва : 120 бр. x алуминиево пръстен за краката Забележка : Размер се измерва ръчно, моля се допуска малка грешка на измерване.Цвят на снимката може леко да се различават от действителния продукт от цветно изобразяване на различни монитори.

Опции за продукта

Name:
8mm/10mm birds aluminum foot ring
Material :
Aluminum
Color:
Red/Green/Purple/Gold/Blue/Black
Inner diameter size:
8mm/10mm
Ring height:
7mm
Packing include:
120Pcs x Aluminum foot ring:
Notice:
The size is measured by hands, please allow minor error of measurement. Photo color might be a little different from the actual product due to color display of different monitors.:

Свързани продукти