.

.

Притежател на чаша Мастило за татуировки, Държач за чаша Мастило за Татуировки за Татуировки, Боди Арт, Притежателят на Акрилна Боя, за да проверите за Татуировки з?

Притежател на чаша Мастило за татуировки, Държач за чаша Мастило за Татуировки за Татуировки, Боди Арт, Притежателят на Акрилна Боя, за да

BGN 2.65

Наличност
На склад

➤ Висококачествени материали : изработен от прозрачен акрил материал, те са здрави, красиви, устойчиви и удобен на пипане, те няма да навредят на татуировка-пишеща машина, на татуировка-копче и игла подходящ за нанасяне на пигменти или мастило за татуировки. ➤ ТРАЙНОСТ : Прозрачен цвят, лесно удерживаемая спирала за вежди, за да я предпази выливание, може да бъде поставен в чаша средни и много големи, много е удобен, лесен за почистване, подходящ за професионална или семейна употреба. ➤ ЛЕСНА УПОТРЕБА : Местоположение оцветители са много удобни, те ще ви помогнат да организирате цвят.Форма на престижна лук, елегантна и красива, тази поставка за бои за татуировки, може да се превърне в професионален инструмент за всеки художник. ➤ Може да се измие с : Точен дизайн, много е безопасна за употреба.Удобен за нанасяне на татуажа вежди и предотвратяване на вытекание боя от различни дупки чаши и старчески инструменти с различни размери, той моющийся и издръжлив, лесен за почистване и удобен за използване. ➤ ИДЕАЛНА КОНТЕЙНЕР : съхранявайте пигменти за татуировки, на роли, като поддържа упорядоченными.Идеално съхранява и упорядочивайте пигменти и мастило за татуировки.Вие дори можете да ги използвате като поставка за дрехи.Този поставка за чаши за мастило за татуировки - професионален прозрачна акрилна поставка за чаши, особено здрав и издръжлив.Съвременни художници-татуировщики предпочитат именно тази висша поставка за чаши за татуировки, който е подходящ за професионална или домашна употреба.Характеристики : 1. Прозрачен акрилен материал е полезна за здравето, красив, здрав и приятен на допир. Този държач за старчески чаши идеално място за нанасяне на татуировка, татуажа вежди и плаващ устните. По-удобно за вас да се държи различни размери чаши за пигмента на татуировката. Лесно се износва, подходящ за професионална или домашна употреба. Форма на дъга с модерна и забележителна.Параметри : Тип на продукта : държач за чаши с пигмента за татуировки Материал : акрил Цвят : прозрачен Размер : прибл.

Опции за продукта

Item Type:
Tattoo pigment cup holder
Material:
acrylic
Color:
transparent
Size:
approx.7.5 * 8.5 * 3 cm / 2.95 * 3.35 * 1.18 inch
Weight:
approx.26g
Package list:
1 cup for pigments for tattoos:
The notes:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement.Thank you for your understanding.:
2. The monitors are not calibrated, the color of the objects displayed in the photos may be slightly different from the real object.Please take the real one as a standard. :

Свързани продукти