.

.

ОТЛИЧНО Мъжко Бельо, Лятна Рокля, Мъжки Тениски, Защита От Пот, Бельо, килимче за Подмишниците, Моющийся Мат Пот, За Жени, Момичета, Дамски, Мъжки Тениски, Дамски Блуз?

ОТЛИЧНО Мъжко Бельо, Лятна Рокля, Мъжки Тениски, Защита От Пот, Бельо, килимче за Подмишниците, Моющийся Мат Пот, За Жени,

BGN 2.00

Наличност
На склад

облицовки за подмишниците Висококачествен материал, който много лесно се побира в ръкавите на дрехите и е безопасно за всички типове кожа защитен щит за дрехи Изработен е от мека, дишаща, добре впитывающего материал. накладки за подмишниците Просто да се насладите на свободата да се облича в различни цветове, с помощта на нашите уплътнения за защита от изпотяване. накладки за защита от изпотяване проектирани толкова деликатно, че никой, освен вас, не може да ги види.Стикер за подмишниците безопасно, многоразова, мека, абсорбира потта, и не се притеснявайте за използване. лигавицата на подмишниците от висококачествен материал, който много лесно се побира в ръкавите на дрехите и е безопасно за всички типове кожа. защитен щит за дрехи Изработен е от мека, дишаща, добре впитывающего материал. защитни щитове за подмишниците Просто да се насладите на свободата да се облича в различни цветове с помощта на нашите подложки за пот. защита от изпотяване Тампони за пот проектирани толкова деликатно, че никой не може да ги види, освен самите вас.Стикер за подмишниците безопасно, многоразова, мека, абсорбира потта, и не се притеснявайте за използване.ОписаниезащИтная ленти за бельо, защита от изпотяване на подмишниците, моющийся мат пот за жени, Момичета, дами Характеристики Цвят : Цвета на лицето Материал : памук Размер : 38,00 X11,00 X1,00 см/14,93 X4,32 X0,39 комплектът включва : 1 бр. х подложки за изпотяването на подмишниците.

Опции за продукта

Свързани продукти