.

.

Капаче За шкаф за инструменти, Капаче за подарък Кутия за бижута 5шт, Декор за Ковчежета от Антикварен Дърво Или Подарък Кутии с Винтове (Диаметър-29 * 33 mm)

Капаче За шкаф за инструменти, Капаче за подарък Кутия за бижута 5шт, Декор за Ковчежета от Антикварен Дърво Или Подарък Кутии

BGN 26.44

Наличност
На склад

☪ Абсолютно нов и високо качество ☪Материал : изработен е от сплав с добро качество, а повърхността е покрита с антични мед, устойчиви на корозия и не ржавеющей, античен месинг придава изделия антикварен вкус. ☪Подходящите винтове за монтажните отвори : Един пълен комплект ключалки с 4 монтажни отвора и се доставя с подходящи винтове в съответствие с монтиране дупки. ☪ Широко приложение : Тези старинни с засовы са напълно подходящи за малки проекти, домашно шкатулок за бижута, кутии за украшения, подарък кутии, сгради скворечника и т. използвайте ги в костюми за украса. ☪ Осъществяване Съдържание : 15 бр. Декоративни засовы с ключалка (с винтове). Описание Характеристики : Абсолютно нов и високо качество, Трайни, не е лесно да избледнява, не е деформиран лесно Идеален заместител се Прилага за : дървена кутия, кожена чанта, шкатулкам за бижута, мляко изделия и така нататък Описание : Цвят : бронз, сребро Размер : 29* 33 mm/36* 41 мм Материал : цинк, сплави на Помещение включва : 10/5 бр. Декоративни засовы с ключалка (с винтове).

Опции за продукта

Свързани продукти