.

.

Водоустойчив Залепваща лента за ремонт на tarps ZJFF шофьор на камион, за Ремонт на Филми и Tarps - Ремонт на лентата за Tarps, Шатри, Тента, своята практика, брезент Strong (Цвят: ?

Водоустойчив Залепваща лента за ремонт на tarps ZJFF шофьор на камион, за Ремонт на Филми и Tarps - Ремонт на лентата за Tarps,

BGN 57.48

Наличност
На склад

Има четири основни точки : силна адхезия, устойчивост на разтягане, която е лесно да се прекъсне, водоустойчивост, устойчивост на износване, подходящ за всички видове ремонт на tarps ? Лекотата на използване и спестяване на пространство - лесно нарязани до всяко желания от вас размер и дължина!за да отговарят на вашите нужди.Опаковката е здрава, а ефектът е добър. широчина-8 см, здрава и трайна паста, широка гумена повърхност, по-удобна за използване, тежкотоварни адхезия, след ремонт на повредената брезентовой лента качеството е много добро.Ремонт на лента е изработена от tarps, което прави лентата и брезент по-подходящи.Нова формула лепило, не се разпада през зимата.Има четири основни точки : силна адхезия, устойчивост на разтягане, която е лесно да се прекъсне, водоустойчивост, устойчивост на износване, подходящ за всички видове ремонт на tarps. ? Лекотата на използване и спестяване на пространство - лесно нарязани до всяко желания от вас размер и дължина!за да отговарят на вашите нужди.Опаковката е здрава, а ефектът е добър. широчина-8 см, здрава и трайна паста, широка гумена повърхност, по-удобна за използване, тежкотоварни адхезия, след ремонт на повредената брезентовой лента качеството е много добро.Ремонт на лента е изработена от tarps, което прави лентата и брезент по-подходящи.Нова формула лепило, не се разпада през зимата. ? Защо се нуждаете от лента от ??- Благодарение на хиляди приложения, нашата гама от ленти ще задоволи всички нужди от най-малките до най-големите, и ние, които имаме на разположение неограничени запаси.Каквито и да са вашите изисквания, ние можем да ви предоставим лента други цветове, размери и видове, предлагани в магазина.?Подробно описание?Име на продукта : Лента за ремонт на tarps Материал : PVC брезент Цвят : син, зелен Сервизна лента е изработена от tarps, което прави лентата и брезент по-подходящи.Новата формула на лепилото, не пада през зимата има четири основни точки : силна адхезия, устойчивост на разтягане е лесно да се прекъсне, водоустойчив, устойчив на абразия, идеален за всички видове ремонт на tarps ширина 8 см, здрава и устойчива паста, широка гумена повърхност, по-удобна в использованиевысокая адхезия, след ремонт на повредената брезентовой лента качеството е много добро?Защо да изберете нас??- Произведено в Китай, здрава опаковка гарантира перфектна доставка, ще получите вашата покупка в продължение на 7-21 работни дни.

Опции за продукта

Свързани продукти