.

.

QXTEI Универсален Магнитен Кола за отдушник | Магнитен държач за мобилен телефон свободни ръце за арматурното табло на автомобила | Завъртане на 360 ° за вертикална и х?

QXTEI Универсален Магнитен Кола за отдушник | Магнитен държач за мобилен телефон свободни ръце за арматурното табло на автомобила

BGN 0.67

Наличност
На склад

✅ Магнитно закрепване за мобилен телефон с вентиляционным отвор : не се разреши в крехък и евтини стойки за мобилни телефони, болтающиеся на вентилационни дупки, или нещастници, които постоянно отваливаются възползвайте се от най-добрите и по-стабилен начин на захващане на вашия телефон с помощта на нашия универсален магнитен автомобил на притежателя с вентиляционным дупка.Трайно закрепване за телефон с функция "свободни ръце" държите устройството в оптимално положение за безопасно сърфиране и шофиране. ✅ МОЩНИ магнити : Нашата планина за мобилен телефон, оборудвано 48 мощни рубидиевыми магнити, не създава смущения никакви други сигнали и не предизвиква статични смущения.Просто задръжте телефона по-близо до креплению, и ще се почувствате силна магнитна сила, която веднага привлича го към себе си, като държите устройството, без излишни движения по време на движение на най-неравни пътища и дълбоко выбоинам. ✅ ГЪВКАВ сферични с въртене на 360 ° : Нашият автомобилен магнитен държач за телефон е снабден с трайни свързващ топка, който ще ви помогне гъвкаво завъртане на телефона на 360 градуса, без никакви проблеми.Като си GPS устройство вертикално, хоризонтално или под всякакъв ъгъл, този аксесоар изпълнява работата си без много усилия!. ✅ УПРАВЛЕНИЕ с ЕДНА РЪКА : телефон може да се включва и да се снима с скоба с една ръка, което осигурява безопасна прекратена по време на шофиране. ✅ ТРАЙНО лепило за плътно задържане на : Нашият държач за мобилен телефон има здрава самозалепваща уплътнение на повърхността, която ще ви помогне лесно да се придържа към вентиляционным дупки или табло на автомобила (лъскав / текстурирани) с максимално сцепление.Го удерживающая способността успокояващо надеждност дори при използването на по-големи и тежки слушалки.Това осигурява стабилна работа на телефона, въпреки най-лошите пътни условия по време на шофиране.Просто почистете го и залепете!. ✅ Преносим и водоустойчив дизайн : Нашият магнитен авто скоба нажежен, преносим, лесен и 100% водоустойчив.

Опции за продукта

Свързани продукти