.

.

2 Опаковане на ремъците, съвместими само с каишка на Apple Watch 38 мм 40 мм 41 мм S/M, мек силикон Двустранен спортен Взаимозаменяеми каишка с принтом за iWatch SE Series 8 7 6 5 4 3 2 1, Ле?

2 Опаковане на ремъците, съвместими само с каишка на Apple Watch 38 мм 40 мм 41 мм S/M, мек силикон Двустранен спортен Взаимозаменяеми каишка

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Съвместими модели】 силиконови гривни Easuny с цветя модел е съвместим само с каишка на Apple watch 38 мм 40 мм 41 мм, за i Watch SE Series 8, Серия 7, Серия 6, Серия 5, Серия 4, Серия 3, Серия 2, Серия 1, Sport Edition всички версии Забележка : Часове в комплекта не са включени. 【Само за 38/40/41 mm S/M】 38/40/41 mm S/M : подходящ за китката 5,1 "-7,1" (130 мм и 180 мм). 【Забавно Модно изявление】С появата на сменяеми презрамки умни часовници са станали популярен моден аксесоар, който допълва дрехи или сам по себе си е уникален елемент от облеклото.Гривна Easuny за Apple Watch предлага една забавна луксозно алтернатива, която подчертават вашия вкус и ще привлече вниманието благодарение на разнообразния узорам и ярки цветове. 【Дизайн с двупосочна принтом】 въжета Easuny i Watch за жени и мъже използват дизайн с двупосочна модел, за да ги направи по-уникални и стилни.Комплектът включва неувядающие класически модели и различни нови флорални мотиви, които допълват вашите ежедневни тоалети и ще подчертае вашата индивидуалност. 【Мек силикон и приятен за кожата】 Взаимозаменяеми каишка Easuny sport wristbands за Apple watch, изработени от висококачествен силикон, издръжлив и гъвкав, но с изненадващо мек и много удобен в чорап.Приятен за кожата на китката, което осигурява приятен носенето.Водоустойчив, лека, дишаща и лесно моющаяся.Закопчалката на ключалката.Закопчалката на ключалката.Easuny много години е посветила на качеството на ремъците за часа и банда дизайн, за да се уверите, че каишка Easuny за Apple watch ще отговарят на най-новите модни тенденции, както и ще отговарят на купувачите.Удовлетворение на нуждите на клиентите - нашата крайна цел.Забавно е модно изявление:.Стани забавна елегантната алтернатива, подчертайте вашия вкус и въз основа внимание на другите, ще получите много комплименти от "гривни Easuny с двустранно принтом".Достъпни размер : . 38 mm/40 mm/41 мм S/M е подходящ за средни 5,1"-7,1" (130 мм и 180 мм).

Опции за продукта

Свързани продукти