.

.

Калъф MIZWY за Ulefone Note 10 ПЕНСА с защитно фолио за екрана, [3 в 1] [Удароустойчив] [Тънък мек] Калъф Ulefone Note 10 ПЕНСА от TPU + [2] Защитен слой от закалено стъкло (прозрачно)

Калъф MIZWY за Ulefone Note 10 ПЕНСА с защитно фолио за екрана, [3 в 1] [Удароустойчив] [Тънък мек] Калъф Ulefone Note 10 ПЕНСА от TPU + [2]

BGN 3.33

Наличност
На склад

[HD защитно фолио за екрана] твърдост 9 H, устойчивост на надраскване, маслостойкость, пыленепроницаемость, 360-градусная защита на мобилен телефон [Точно подходящ за корпуса на телефона] тънък и гъвкав.Точно дизайн осигурява лесен достъп до всички бутони, без да блокира звукът от високоговорителя и достъп до линия за предаване на данни, и не се нуждае от ежедневни операции с капитала на прикачени файлове. [Опазване на околната среда] нетоксичен, безопасен и надежден за използване.Красив и стилен, лесен и щедри. [Висока прозрачност осигурява висока яснота на изображението] Защитен слой от закалено стъкло предотвратява появата на пот и мазнини, като същевременно се поддържа висока чувствителност на екрана. [Лекота на инсталиране на] Пълномаслено стъкло, автоматична адсорбция без мехурчета, висококачествено лепило, благодарение на което защитно фолио е в непосредствена близост до екрана на мобилен телефон, сълзи защитен филм, без остатък.Добре дошли в магазин MIZWY!Ние предлагаме само най-висококачествени продукти и професионални услуги.Ако имате някакви въпроси и ценни коментари, вие можете да се свържете с нас и ние ще решим правилно и ще ви осигури приятно пазаруване!Ако търсите стилен, здрав и високо качествени продукти, то тогава този продукт си заслужава - тънък дизайн, удобен за хващане, богата текстура. защита на 360 градуса, защитно покритие, силна защита, двойна защита, гъвкава и лесна за демонтирането.Този продукт има много предимства, които можете да откриете за себе си, заповядайте на закупуване!походова скрийнсейвър ● Стъпка 1 : нарисувайте стеклоочистителем от страна в страна (но не кръгови движения), за да премахнете прах и замърсявания от екрана. ● Стъпка 2 : Отлепете еднократна филм.След това align защитното фолио от екрана, като внимавате да не докосвате клею на филм. ● Стъпка 3 : защитно фолио бавно понижаване на екран с двете си ръце.Натиснете показалеца си към средата на екрана.След това защитно фолио за екрана постепенно приклеится на цял екран.

Опции за продукта

Свързани продукти