.

.

JiGiU Над Стъкления Вратата на една Кука за душата, 4 Опаковки Над Врати Куки за душ Врати, Сребро 304 Куки за рафтове От Неръждаема Стомана, Матиран Никел Над Вратата Ок?

JiGiU Над Стъкления Вратата на една Кука за душата, 4 Опаковки Над Врати Куки за душ Врати, Сребро 304 Куки за рафтове От Неръждаема

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Двухстороний дизайнерски кука за стъклени врати】 Двупосочен кука, състояща се от закачалки за кърпи и притежателя за самобръсначка, осигурява мощно пространство за съхранение на хавлиените кърпи, гъби за баня, халати и бръсначи 【Устойчив на надраскване дизайн】 Задната част на куката покрит с гъбеста пълнеж, която е устойчива на надраскване и бесшумна, така че няма нужда да се притеснявате за това, че куката ще се изнесат и поцарапает стъклен вратата; В същото време намалява нивото на шума и отлично защитава своя скъпоценен кристал. 【Лесна инсталация】 Лепило не е необходимо, подходящи за 6-12 мм (0,23-0,47 инча) Дебелина за Стъклени врати без рамки и стъклени стени. (Моля, потвърдете дебелина на стъклената врата на банята, преди да закупят). 【Устойчиви на корозия и дълъг живот】 Нашите стъклени врати куки са изработени от неръждаема стомана 304 с матова повърхност за защита от корозия. 【Удобни куки】 При максимално тегло 11 кг (5 кг) тя е идеална за закачане на хавлии, халати, самобръсначки и много друго.Държите нещата си в рамките на reach, тази кука за роба ще се превърне в чудесен аксесоар за душата.

Опции за продукта

Свързани продукти