.

.

8 комплекта Козметична Гъба, Тальковой на Прах, Бял Портативен Притежателя, Въси за Ръце, За малки Деца, След ранна детска възраст, Плюшени, За детски Грим, Контейнер?

8 комплекта Козметична Гъба, Тальковой на Прах, Бял Портативен Притежателя, Въси за Ръце, За малки Деца, След ранна детска възраст, Плюшени,

BGN 5.55

Наличност
На склад

Пух, пластмаса полипропиленОпаковка прах за тялото : подходящо както за деца, така и за възрастни, особено за децата през лятото.Калъф за пуховки с талк на прах : Пуховка за прах може да се наемат и задържат на точното количество на ронлива прах, прах за перушина и прах за тялото.Пудреница за тялото е чудесен избор за подарък за рожден ден, Коледа и други празници.Детска пуховка след къпане : Подходящ за употреба след къпане или в горещ летен ден, абсорбира влагата, запазвайки кожата свежа и гладка.Козметична гъба : отличен избор за подарък за рожден ден, Коледа и други празници.Осъществяване списък 2 x комплекти пуховок Особености - Пуховичок много внимателно се нанася след баня, а талк се нанася на тялото равномерно и гладко. - Специална конструкция, с дръжка за един ръчно управление, лесен за употреба. - Лесно лесно да вземете присыпку и нанесете я върху тялото на детето. - Материал : пух, пластмаса полипропилен - Тази пуховка е много полезно и красиво, изглежда толкова сладък и очарователен. - Пуховка за прах може да се наемат и задържат на точното количество на ронлива прах, прах за перушина и прах за тялото.Информация за стоки, торбичка за прах за тяло ще ви Помогне да нанесе детски талк върху кожата на вашето дете. козметична гъба компактен размер, преносима и лека, удобна за переноске и използване, лесно ще отговарят на вашите различни нужди.опаковка за детски слойков след къпане е Подходящ за малки деца или дори възрастни, особено за децата през лятото, горещото и влажно време.

Опции за продукта

Свързани продукти